Brasserie ter Horst

Dinerbon Horst Brasserie ter Horst
Adres
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
Telefoon
077 3976000
Dinerbon Horst Brasserie ter Horst

 De prachtige Brasserie Ter Horst is gelegen aan de Tienrayseweg in Horst. Het is gelegen in het nieuwe Parkhotel Horst. Ter Horst heeft een panoramisch uitzicht dat uitkijkt op het water en de Kasteelse bossen met de ruïne van het Kasteel Huys ter Horst. U kunt hiervan nu ook genieten met uw dinerbon! De chique inrichting van de Brasserie zorgen voor een rustige en sfeervolle uitstraling. Zo geniet u van uw gerecht in een prettige omgeving. Ook kunt u buiten op het terras uw gerecht bemachtigen terwijl u uitkijkt over het prachtige water en geniet van de zon! Het hardwerkende en vriendelijke personeel van Ter Horst staat elk moment voor u klaar, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

In de keuken van Ter Horst worden heerlijke gerechten bereid. De gerechten worden per seizoen aangepast. Deze gerechten bestaan uit bijzondere ingrediënten die samen tot verrassende smaakcombinaties leiden. Bijpassend aan deze gerechten worden er heerlijke wijnen ingeschonken. De Brasserie biedt u een Parkhotel verrassingsmenu aan, deze bestaat uit een 4-, 5- of 6-gangenmenu. Ook wordt er voor uw dinercheque een keuzemenu aangeboden waarbij u keuze heeft uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De hoofdgerechten bestaan uit vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Zo is er voor iedereen zeker iets lekkers te vinden! Voor degene die liever overdag iets wilt eten in de Brasserie dan kan dat ook! Er is een uitgebreide lunchkaart aanwezig waar u van kunt bestellen tot 18:00 uur.

 

Wilt u optimaal genieten van lekker eten in een prachtige omgeving? Dan bent u met uw dinercheque of dinerbon bij Brasserie Ter Horst aan het juiste adres!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10