Brasserie Parkstad (By Fletcher)

Dinerbon Kerkrade Brasserie Parkstad (By Fletcher)
Adres
Roda J.C. Ring 59
6466NH Kerkrade
Telefoon
045 5436470
Dinerbon Kerkrade Brasserie Parkstad (By Fletcher)
Dinerbon Kerkrade Brasserie Parkstad (By Fletcher)

Kom uitgebreid lunchen of dineren bij Brasserie Parkstad in Kerkrade. Deze brasserie hoort bij Fletcher Hotel Parkstad en is gevestigd in het voetbalstadion van Roda J.C. Je kunt hier met je Dinerbon genieten van de nationale keuken, maar ook van gerechten met internationale invloeden. In dit Zuid-Limburgse restaurant ga je niet zomaar uit eten, maar kan je beter spreken van een verrassende culinaire beleving. Bovendien word je hier echt als een gast beschouwd en zet het personeel zich in om je bezoek tot een succes te maken.

In het sfeervolle, modern ingerichte restaurant voel je je meteen thuis. Bij het samenstellen van de kaart is rekening gehouden met de wensen van vleesliefhebbers, visliefhebbers en vegetariërs. Zo is er voor iedereen een smakelijk voorafje te vinden. Neem bijvoorbeeld de carpaccio met truffelmayonaise, de gambasalade met Chinese Hoisinsaus of de geitenkaas met imkerhoning. Ook de mosterdsoep en de soep van Pomodori-tomaten zijn op smaak gebracht met fijne ingrediënten. Dol op barbecueën? De kogelbiefstuk, lamskoteletten en ribeye worden klaargemaakt op de beroemde barbecue. Ook de verschillende vissoorten met zorgvuldig bereide jus en sauzen zorgen ervoor dat je alles uit je Dinercheque kan halen. De vegetarische ravioli en tarte tatin doen overigens ook bij niet-vegetariërs het water in de mond lopen. Er zijn ten slotte diverse plategerechten, met onder meer saté van gildehoen en een extra grote krokante schnitzel. Of wat dacht je van een vegetarische burger met gegrilde groente en friet van zoete aardappel? Voor het dessert heb je - als je nog ruimte over hebt - de keuze uit zoete en hartige lekkernijen, zoals een kaasplateau, ijsspecialiteiten, taart of chocolademousse met fruit.

Ontspannen genieten van een zeer gevarieerd menu staat centraal bij Brasserie Parkstad. Naar de Roda J.C. Ring 59 in Kerkrade gaan en daar je Dinercheque besteden is dus altijd een goed idee. Regelmatig zijn er nieuwe dagmenu’s met heerlijke specialiteiten die jong en oud vast goed zullen smaken. Voordat je aan tafel aanschuift kan je bovendien tijdens een wandeling of fietstocht het mooie landschap en de prachtige natuur van Zuid-Limburg ontdekken. Zo heb je een topdag, die je smakelijk én sfeervol afsluit met je Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10