Dr Fainsjmekker

Dinerbon Kerkrade Dr Fainsjmekker
Adres
Markt 42
6461ED Kerkrade
Telefoon
061 135 4217

Sinds kort kunt u uw dinerbon ook besteden bij Brasserie D’r Fainsjmekker. Wij zijn sinds april 2012 gevestigd aan de Markt in Kerkrade. Laagdrempeligheid, eenvoud, gezelligheid en Bourgondisch genieten, zijn de sleutelwoorden die in deze speciaalzaak met passie in praktijk worden gebracht. Ons restaurant heeft daarom ook een kleine delicatessenwinkel zodat u onze heerlijke producten ook thuis kunt gebruiken. We nodigen u graag uit om zelf een bezoek te brengen aan onze zaak!

Bij D’r Fainsjmekker maken wij een combinatie tussen streekproducten en mediterrane specialiteiten. Zo gebruiken wij Limburgse producten zoals stroop, mosterd, chutneys, koffie, thee en likeur en mediterrane producten zoals wijn, olie, azijn en kruidenmixen. Verder kunt u bij ons genieten van belegde broodjes, zelfgemaakte salades en diverse vleesgerechten. U kunt van al deze producten genieten in een warme landelijke sfeer. U kunt onze producten ook lekker meenemen voor een bijzondere avond met uw familie of vrienden. Op donderdag tot en met zondag kunt u uw keuze maken uit onze avondkaart. Daarop vindt u voorgerechten zoals een kipcocktail, toast met champignons of een salade brie met spekjes. Bij de hoofdgerechten keuze uit onder meer schnitzel, kipfilet, medaillions van de varkenshaas, zalm en kabeljauw. De keuken sluit dan om 20.00, maar in overleg kunnen wij voor grotere groepen een ruimere openingstijd hanteren. Elke woensdag en donderdag bieden wij vanaf 17 uur “Sjuuf aa en ès mit”; een hoofdgerecht voor € 7,00. Donderdag is ook nog pastadag met een keuze uit vier verschillende pasta’s. Elke eerste vrijdag van de maand: Kluifavond: spareribs of halve haan

Ook denken wij graag met u mee over de mogelijkheden om bij ons een feestje te vieren. Wij heten u van harte welkom in onze lunchroom/restaurant en delicatessenzaak. Neem gerust uw dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10