Hotel Restaurant Abdij Rolduc

Dinerbon Kerkrade Hotel Restaurant Abdij Rolduc
Adres
Heyendallaan 82
6464EP Kerkrade
Telefoon
045 546 6888
Dinerbon Kerkrade Hotel Restaurant Abdij Rolduc

De prachtige Kloosterbrasserie de Kanunnik is gevestigd aan de Heyendallaan in Kerkrade. Kloosterbrasserie de Kanunnik heet jong en oud van harte welkom! De brasserie heeft een chique inrichting. Zo zijn er grote bruine kasten aanwezig met verschillende heerlijke wijnen, een prachtige bar, chique lampen aan het plafond, mooie donker stoelen en tafels met een paarse tint, een prachtige muurschildering en gezellige plantjes op de tafels. Het is een prachtig gezicht als u binnenloopt en u mag er dan ook nog eten en drinken met uw dinercheque! Kanunnik heeft ook een mooi terras waar u met mooi en warm weer uw maaltijd kunt nuttigen. Het is een prachtig terras met mooie kleuren bloemen en mooie bomen. Als u in een echte kloostersfeer wilt eten bent u bij Kloosterbrasserie de Kanunnik aan het juiste adres!

De keukenbrigade werken met hart en ziel aan heerlijke maaltijden. Zo gebruiken zij seizoensgebonden producten uit de vruchtbare streek van Kerkrade. Ook wordt er kruiden gebruikt uit de eigen kruidentuin van Kanunnik. Er is een uitgebreide lunch en dinerkaart aanwezig waar u met uw dinerbon gebruik van kunt maken. Er zal voor iedereen dus zeker iets lekkers te eten zijn! Er zijn onder ander soepen, broodjes, salades, visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Heerlijke gerechten die vers worden bereid, u krijgt dus alleen het beste van het beste!

De brasserie is geopend van maandag tot en met donderdag van 11:30 uur tot 20:30 uur en van vrijdag tot en met zondag van 10:30 uur tot 21:00 uur. Ga dus snel lekker smullen met uw dinercheque of dinerbon bij Kloosterbrasserie de Kanunnik!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10