Pimmm's

Dinerbon Kerkrade Pimmm's
Adres
Markt 27
6461 EC Kerkrade
Telefoon
045 5459998
Dinerbon Kerkrade Pimmm's
Dinerbon Kerkrade Pimmm's

Voor een gezellige plek voor een uitgebreide lunch in het centrum van Kerkrade bent u bij Pimmm’s aan het goede adres. Hier kunt u in een huiselijke en ongedwongen sfeer genieten van heerlijke tosti’s, uitsmijters en nog veel meer. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Een ontbijt of lunch bij Pimmm’s is altijd een goed idee. Geniet ‘s ochtends van verse jus d’orange, een warme kop koffie, een spiegelei of omelet en diverse broodjes. Een goed begin van de dag. Onze lunchkaart is uitgebreid en bevat vele lekkere broodjes en luxe croque monsieurs. Al het vlees dat gebruikt wordt voor onze verse belegde broodjes komt rechtstreeks van een zorgboerderij uit de streek. Op deze manier werken wij gegarandeerd met luxe scharrelvlees van dieren die alle ruimte hebben in een rustgevende omgeving. Voor de mensen met een grote trek kunt u ook onze uitsmijter, tosti’s en croque monsieurs in de XL variant bestellen. Maar een van onze publiekstrekkers is ook zeker onze frikandel speciaal pannenkoek!

Een gezellige ongedwongen lunch heeft u bij ons in hartje Kerkrade. Wij zijn zeven dagen per week geopend en u zult met Limburgse gastvrijheid en gezelligheid ontvangen worden. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10