Rudy's Lunch Diner

Dinerbon Landgraaf Rudy's Lunch Diner
Adres
Markt 1
6372AT Landgraaf
Telefoon
045 888 0593
Dinerbon Landgraaf Rudy's Lunch Diner
Dinerbon Landgraaf Rudy's Lunch Diner

Bij Rudy's Lunch & Diner eet je de lekkerste hamburgers van heel Nederland. Het restaurant is onlangs uitgeroepen tot beste Nederlandse hamburgerrestaurant van 2018/2019. Rudy's Lunch & Diner vind je op de Markt in Landgraaf. Je mag je eigen burger samenstellen, je hebt keuze uit diverse soorten vlees, toppings, sauzen en een bijgerecht. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. En natuurlijk betaal je met de Dinerbon!

En ben je niet zo van de hamburgers, maar eet je liever wat anders? Ook dan kan je uitstekend je Dinercheque hier uitgeven. Ze hebben namelijk ook andere heerlijke vleesgerechten, zoals spare ribs, pulled pork, kogelbiefstuk en kippendij. Ga je liever voor een dagje vis, kies dan de fish 'n chips. En maak je diner helemaal luxe door één van de geliefde voorgerechten te kiezen, bijvoorbeeld gegrild brood of een soep.

Zoals de naam van het restaurant verklapt, kan je hier ook terecht voor een lunch. Ook je Dinerbon mag je gerust uitgeven aan een lunch. Er is veel keuze uit diverse soorten sandwiches met bijvoorbeeld kip en avocado, gerookte zalm en pulled pork. Voor de vegetariërs is er bruin brood met kroketten en er is ook een vegan avocado sandwich te bestellen.

En zelfs de dag goed beginnen met een stevig ontbijt, doe je bij Rudy Lunch & Diner. Lekkere spek met eieren op toast of pancakes en donuts. En ook hier, gebruik rustig je Dinercheque om te genieten van een extra luxe ontbijt.

Niet alleen is het eten bijzonder lekker, ook de inrichting is bijzonder. Het restaurant heeft een industriële sfeer door de vintage meubelen en een gedeelte met oud mijnwerkers. Het is stoer en gezellig tegelijk. De fijne ambiance en het voortreffelijke eten zorgt voor een maaltijd om niet te vergeten. Eenmaal geweest bij Rudy's Lunch & Diner en je wilt vast en zeker nog eens terugkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10