Locomotion Diner

Dinerbon Maarheeze Locomotion Diner
Adres
Driebos 21
6062PV Maarheeze
Telefoon
0495 588690
Dinerbon Maarheeze Locomotion Diner
Dinerbon Maarheeze Locomotion Diner
Dinerbon Maarheeze Locomotion Diner
Dinerbon Maarheeze Locomotion Diner

Een van de leukste hamburgerrestaurants van Nederland is gevestigd tegenover het NS-station van het Noord-Brabantse Maarheeze. Locomotion Diner is ingericht als een traditionele ‘hamburger joint’ zoals je die in elke Amerikaanse stad kon aantreffen in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Je stapt hier binnen in een wereld van felgekleurde neonreclames, jukeboxen die muziek van Elvis spelen en rood-witte bankjes op een zwart-witte tegelvloer. Het is net of je in een scene bent beland uit de film Grease of de tv-serie Happy Days. Aan de muren hangen prachtige afbeeldingen van klassieke Amerikaanse auto’s en historische reclameposters van frisdrankmerken. Wel heel modern is de uitstekende en gratis wifi in en rondom het restaurant. Als het mooi weer is kun je ook heerlijk buiten zitten op het terras. Vertraagde treinen zijn ineens geen ergernis meer als je bij eigenaresse Germa van den Heuvel en haar team in dit sfeervolle restaurant kunt genieten van een lekkere maaltijd. Je Dinerbon en Dinercheque worden hier graag geaccepteerd.

Bij Locomotion Diner kun je ontbijten, lunchen en dineren. Naast diverse hamburgermenu’s vind je op de kaart ook een keur aan heerlijke vers belegde broodjes, uitsmijters en worstenbroodjes uit eigen keuken. Voor vegetariërs zijn er diverse frisse salades verkrijgbaar. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in een traditionele Amerikaanse ‘diner’ is de milkshake in diverse smaken, een heerlijke traktatie die vooral op warme zomerdagen heel populair is. Vroege treinreizigers met haast kunnen hier ook terecht voor een snel af te halen ‘breakfast-to-go’ om in de trein rustig te kunnen ontbijten. De hele dag wordt er bij Locomotion Diner verse koffie geschonken met voor de liefhebbers een appelflap, muffin of donut.

Locomotion Diner is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 19:00 uur. De locatie is niet alleen per trein goed te bereiken maar ook met de auto. De snelweg A2 ligt op ongeveer 600 meter. Er is een groot parkeerterrein naast het restaurant met voldoende parkeerplaatsen. Fietsers kunnen hun rijwiel stallen in de fietsenstalling naast het station.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10