Al Sultan - Restaurant Sesam

Dinerbon Maastricht Al Sultan - Restaurant Sesam
Adres
Kasteel Montfortstraat 28
6222TM Maastricht
Telefoon
043 3621200

Al Sultan Grillhuis, voorheen bekend als Restaurant Sesam, vind je aan de Kasteel Montfortstraat 28 in de Maastrichtse wijk Nazareth. De eetgelegenheid richt zich met haar culinaire aanbod vooral op de Turkse keuken, maar kan je desgewenst ook tal van andere internationale smaken serveren. De inrichting van het etablissement is modern en op bepaalde punten verrijkt met typisch Oosterse accenten. Als het Nederlandse weer het toelaat kun je ook op het straatterras voor het restaurant plaats nemen, zodat je lekker in de open lucht van je bestelde consumpties kunt genieten. Al Sultan Grillhuis is elke dag van de week van 12 uur ‘s middags tot half 11 ‘s avonds geopend. Het restaurant biedt je ook de mogelijkheid om hun gerechten thuisbezorgd te krijgen, maar als je voor die optie kiest dan is het NIET mogelijk om de bezorger met het saldo van je dinercheque of je dinerbon te betalen.

Een van de overheerlijke specialiteiten van Al Sultan Grillhuis is de Turkse pizza, die op houtskool wordt gebakken, zodat deze lekkernij een markante smaak krijgt. Natuurlijk ben je bij dit restaurant ook aan het juiste adres voor overheerlijke döner en dürüm. Zin om uitgebreid bij dit horecabedrijf te tafelen? Dan biedt men je daarvoor keuze uit tal van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt je smulpartij bijvoorbeeld van start laten gaan met soep of een salade, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor typisch Turkse specialiteiten zoals falafel, gegrilde kibbeh of tzatzi cacik. Een groot deel van de hoofdgerechten die op de menukaart van Al Sultan Grillhuis prijken worden eveneens op houtskool gegaard voordat ze aan je geserveerd worden. Het restaurant biedt je wat dat betreft keuze uit tientallen verschillende smakelijke schotels. Geen fan van de Turkse keuken? Dan kun je bij deze eetgelegenheid ook spaghettigerechten, Italiaanse pizza’s en zelfs gewoon een puur Hollands bakje friet bestellen.

Als je je buik lekker met een smakelijke selectie van de heerlijkheden die Al Sultan Grillhuis je te bieden heeft hebt gevuld en het tijd wordt om de rekening daarvoor te betalen, dan kun je natuurlijk gewoon (deels) het tegoed van je dinerbon of dinercheque gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10