Al Sultan - Restaurant Sesam

Dinerbon Maastricht Al Sultan - Restaurant Sesam
Adres
Kasteel Montfortstraat 28
6222TM Maastricht
Telefoon
043 3621200
Dinerbon Maastricht Al Sultan - Restaurant Sesam
Dinerbon Maastricht Al Sultan - Restaurant Sesam
Dinerbon Maastricht Al Sultan - Restaurant Sesam

Iedereen heeft zo van die dagen dat je geen zin hebt om te koken, of dat je een drukke dag hebt en geen tijd om te koken. En soms heb je gewoon zin in lekker eten dat professioneel door de kok is klaargemaakt. Woon je in Maastricht of omgeving? Dan hoef je helemaal niet de deur uit te gaan en kun je je eten van Al Sultan lekker thuis laten bezorgen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je bestelling af te halen. En het voordeel is dat je hier gewoon je Dinerbon kunt gebruiken voor je diner thuis. Woon je dus in Maastricht of ben je in Maastricht op bezoek? Zoek je Dinercheque op en bestel een lekkere maaltijd bij Al Sultan.

Welk soort eten kun je bestellen bij Al Sultan?

Zoals de naam van het restaurant al zal vermoeden, bij Al Sultan bestel je vooral eten uit het Midden-Oosten. Maar ook andere gerechten kun je bij Al Sultan bestellen, zoals Italiaans en de klassieke Nederlandse cafetariagerechten. Ook hele menu's, groenteschotels voor vegetariërs of als bijgerecht staan op het menu. En het voordeel is dat alle gerechten zeer gunstig geprijsd zijn. Wanneer je hier zin in hebt, kun je met je Dinerbon allerlei gerechten uitproberen, waarbij je én lekker thuis in je eigen omgeving kunt eten én tegen een prijs waar je zelf bijna niet voor kunt koken.

Voor zowel een goede lunch als diner

Al Sultan heeft niet alleen gerechten om lekker mee te dineren. Er zijn ook prima lunchgerechten te krijgen. Heb je in de middag zin in een lekker broodje met goed beleg? Bestel dan je broodje met allerlei soorten vlees, zoals een broodje Döner, broodje kipfilet, broodje shoarma, of een broodje kofta. Ook een lekkere rol Dürüm behoort tot de mogelijkheden. Wil je zowel als lunch of als diner Italiaans eten? Dan bestel je met je Dinercheque een spaghetti Bolognese, Carbonara, garnalen of vegetarisch. Maar er zijn ook talloze diverse soorten pizza's te bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een compleet voordeelmenu, met een broodje met vlees, friet en drinken. Wanneer je besteld voor € 11,- of meer, dan wordt je bestelling voor maar € 0,50 thuisbezorgd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10