Beez Hotel

Dinerbon Maastricht Beez Hotel
Adres
Boschstraat 104
6211AZ Maastricht
Telefoon
043 321 3523

Welkom bij Beez, een veelzijdige en hippe horecagelegenheid die u vindt aan de Boschstraat 104 in het prachtige Maastricht. In Maastricht zijn vele leuke restaurants, lunchcafé’s en cocktail bars, maar Bees is toch weer uniek in haar soort. In de middag bent u bij Beez met uw dinerbon welkom voor heerlijke, verse lunchgerechten. Denk hierbij aan frisse salades, Heerlijke knapperige tosti’s en quesadillas. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met iets zoets erbij. Het is dé perfecte plek voor een kleine pauze tijdens het shoppen in de levendige binnenstad van Maastricht. In de zomer kan dit op het gezellig en zonnige terras vanaf waar u niets hoeft te missen van de bedrijvigheid op straat!

Wanneer het later op de dag wordt, verandert ook de identiteit van Beez. Kon u er in de middag nog laagdrempelig lunchen, in de avond kunt u er met uw dinercheque zeer modern dineren in het ruime en gezellige restaurant. Bij uw diner kunt u uiteraard genieten van een glas wijn of een biertje, maar bij Bees kunt u het beste een cocktail bestellen! Beez is namelijk naast een restaurant ook een cocktailbar en shaked voor u de lekkerste cocktails achter de hippe Beez bar! Na uw diner hoeft u met uw dinerbon dan zeker ook niet meteen naar huis. U kunt gezellig blijven hangen voor nog wat cocktails en genieten van de muziek. Zeker in het weekend kan dit zeer gezellig worden!

Bent u benieuwd wat dit veelzijdige en moderne restaurant u te bieden heeft? Twijfel dan niet om eens langs te gaan met uw dinercheque in de Boschstraat voor een heerlijke lunch, een wervelende cocktail of een smaakvol diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10