Bouchon d'en Face

Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face
Adres
Wyckerbrugstraat 54
6221ED Maastricht
Telefoon
043 3116438
Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face
Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face
Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face

Bent u ook zo dol op de authentieke Franse keuken? Gelukkig zijn er in Nederland ook een aantal restaurants te vinden waarbij alles draait om klassieke Franse lekkernijen en goede wijnen. Zoals bijvoorbeeld Bouchon d’en Face in Maastricht! Hier voelt u echt weer hoe het is om te leven als een god in Frankrijk. Jong en oud zijn van harte welkom voor lunch, borrel of diner. Ook u kunt hier terecht met uw Dinerbon! De keuken van Bouchon d'en Face is dagelijks geopend tot 22:00.

Een ‘Bouchon’ is een soort restaurant waar traditionele (vlees)gerechten worden geserveerd in een gemoedelijke sfeer, gekenmerkt door de persoonlijke en vriendschappelijke band met de eigenaar. Bouchon d’en Face staat dan ook bekend om haar uitzonderlijke gastvrijheid. Ze accepteren ook uw Dinercheque. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de allerlekkerste producten van het seizoen. Bestel eerst uw favoriete Franse voorgerecht zoals gebakken kikkerbillen of ‘’Escargots de Bourgogne’’ in kruidenboter. Daarna kunt u één van de heerlijke hoofdgerechten kiezen in ruil voor uw Dinerbon. Wat dacht u van lendenbiefstuk met béarnaisesaus, gekonfijte eendenbout met sinaasappel-portsaus of roodbaarsfilet met verse ratatouille en een romige aardappelpuree? U begrijp al waarom de Franse keuken zo beroemd is!

Bij Bouchon d'en Face serveren ze ook altijd een keuzemenu van drie gangen, waarbij u bij iedere gang kunt kiezen uit twee traditionele Franse lekkernijen. Dit menu kunt u al bestellen vanaf €29,50. Vraag ook gerust aan de sommelier welke wijn aangeraden wordt bij uw diner. Geniet van de heerlijkste seizoenspecialiteiten en van een avond lang tafelen. Met uw Dinercheque beleeft u hier de perfecte avond uit!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10