Brasserie Flo Maastricht

Dinerbon Maastricht Brasserie Flo Maastricht
Adres
Stationsstraat 28
6221BR Maastricht
Telefoon
043 3282525
Dinerbon Maastricht Brasserie Flo Maastricht
Dinerbon Maastricht Brasserie Flo Maastricht
Dinerbon Maastricht Brasserie Flo Maastricht
Dinerbon Maastricht Brasserie Flo Maastricht

Bourgondisch eten bij Brasserie Flo Maastricht met de dinerbon

Brasserie Flo Maastricht is het zusje van de familie FLO. De brasserie is gelegen in de Maastrichtse buurt “Wyck” en met je dinerbon kun je hier genieten van de Franse keuken. Uiteraard kun je bij ieder type gerecht een bijpassende wijn bestellen en dankzij de fantastische bediening weet je zeker dat je hier een erg leuke avond gaat beleven. Voor de vleesliefhebber, de visliefhebber en de vegetarische voorkeur is er voldoende keuze op de veelzijdige menukaart. Wat voor gerechten wil jij graag eens uitproberen met je dinercheque?

Klassieke gerechten sieren de kaart van Brasserie Flo Maastricht

Gaat jouw culinaire hart sneller kloppen van smaakvolle en klassieke gerechten, dan zit je bij Brasserie Flo Maastricht zeker weten helemaal op je plek. Met je dinercheque kun je tal van mooie gerechten proeven. Denk hierbij aan een côte de boeuf, een crème brûlée, een bouillabaisse en een steak tartare. Er is zelfs een speciale kaart voor kinderen, waardoor zowel jong als oud een leuke avond gaan beleven. Wil je iedere gang graag combineren met een bijpassende wijn, dan doet het je zeker goed om eens te informeren naar de wijnkaart van Brasserie Flo Maastricht. Uiteraard kan het personeel je zeer goed adviseren en weten je alles te vertellen over de beste combinaties.

Kom langs aan de Stationsstraat 28 in Maastricht

Kun je ook niet wachten om al het lekkers van de kaart te ontdekken dat Brasserie Flo Maastricht je te bieden heeft? Aarzel in dat geval niet langer en reserveer vandaag nog eenvoudig en snel een tafeltje in het restaurant. Je vindt het restaurant aan de Stationsstraat 28 in Maastricht. Ziet het gastvrije personeel jou binnenkort ook een keer verschijnen? Je bent zeven dagen per week van harte welkom in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10