Café de Belsj

Adres
Maastrichter Heidenstraat 7
6211HV Maastricht

Wil je binnenkort uit eten bij een van de gezelligste restaurants in Maastricht? Dan ben je bij café Belsj aan het juiste adres. Je vindt dit restaurant op de hoek van de Maastrichter Heidenstraat in het prachtige oude stadscentrum. Het restaurant is de perfecte keuze voor iedereen die Limburgse gastvrijheid en gezelligheid op een authentieke manier wil ervaren. Heb je nog een dinerbon of dinercheque in de la liggen? Neem deze dan mee tijdens je bezoek, zodat je hiermee de rekening kunt betalen.

Lokale gerechten en streekproducten

Bij Café Belsj kun je de hele dag terecht voor overheerlijke lokale gerechten. Begin de dag ’s ochtends met een heerlijke kop koffie of glas jus d’orange of bestel als lunch een van de heerlijke belegde broodjes. De broodjes worden dagelijks vers gebakken door de lokale bakker en de ingrediënten komen van boerderijen uit de omgeving. Natuurlijk kun je ’s middags ook genieten van een heerljik stuk Limburgse vlaai of lekker borrelen met je gezelschap. Wie komt dineren bij Café Belsj komt vooral veel verschillende vleesgerechten tegen op het menu: op het menu vind je bijvoorbeeld zoervleesj en kip gebraden in Limburgs bier. Eet je liever (een avondje) vegetarisch? Dan kun je een salade, pastagerecht of soep bestellen. Vraag het personeel om advies en bestel bijpassende bier of wijn bij de verschillende gerechten. Café Belsj is de ideale plek om op een toegankelijke manier te genieten van een hapje en een drankje met je partner, vrienden of familie.

Ontdek het prachtige Maastricht

Ga je binnenkort eten bij Café Belsj, neem dan ook even de tijd voor een wandeling door het prachtige Maastricht. Wandel langs eeuwenoude panden en geniet van de pittorekse grachten en straatjes. Breng een bezoekje aan de prachtige Sint Janskerk en ontdek het interessante verhaal van de Helpoort. In het centrum kun je tevens fantastisch winkelen en rondom de stad zijn verschillende prachtige parken waar je kunt wandelen of fietsen. In Maastricht is genoeg te doen! Beleef het zelf en kom langs bij Café Belsj. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen, zodat je hiermee kunt afrekenen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10