Café Thembi

Dinerbon Maastricht Café Thembi
Adres
Dopplerdomein 20A
6229GN Maastricht
Telefoon
043 3613621

Ga nu met uw dinercheque naar Café Thembi! Het café is te vinden in Maastricht aan het Dopplerdomein. Bij Café Thembi zult u het gevoel hebben dat u in een huiselijke sfeer terecht komt. Dit komt mede door het gastvriendelijke personeel die u meteen met open armen zal ontvangen! Zij staan uw gehele bezoek voor u klaar. Zij geven een goede service doormiddel van u te helpen en te zorgen dat u op tijd de gerechten en dranken geserveerd krijgt. Het restaurant ziet er verder mooi een verzorgd uit. Er zal voor gezorgd worden dat u in een fijne omgeving kunt genieten van uw gerecht!

Café Thembi biedt u geweldige dranken en gerecht aan zonder de kwaliteit en betaalbaarheid uit het oog te verliezen. De gerechten worden met de beste producten en verse ingrediënten bereid. Er wordt onder andere gewerkt met de biologische range van de Gulpen Brouwerij. Ook zijn er een aantal biologische wijnen die Thembi u aanbied. Het vlees is afkomstig uit de eigen regio en is goed behandeld, en worden er alleen maar biologische kazen uit de grensstreek gebruikt. Er is nog veel meer dat Café Thembi aan biologische producten gebruikt. U krijgt dus echt topkwaliteit gerechten voor uw dinerbon! U en uw gezelschap kunnen heerlijk smullen van de uitgebreide menukaart.

Café Thembi is elke dag geopend vanaf 15:00 uur. U kunt dus gaan wanneer u wilt! Zij hopen u graag snel eens te ontmoeten om uw dinercheque of dinerbon te laten verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10