Cafe van Bommel

Dinerbon Maastricht Cafe van Bommel
Adres
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon
043 321 4400
Dinerbon Maastricht Cafe van Bommel
Dinerbon Maastricht Cafe van Bommel

Tussen het Vrijthof en het Sint Amorsplein ligt de Platielstraat. Een levendige en bekende uitgaanstraat van Maastricht. Op deze prachtige locatie vindt u café van bommel. Al 20 jaar staan we bekend als een plek voor een heerlijke lunch of een gezellige avond uit. Onlangs heeft van Bommel een complete metamorfose ondergaan. We zijn geïnspireerd geraakt door de sfeer van New York uit de jaren '20. Dit ziet u terug in de sfeer van ons café, industrieel en een tikkeltje ruig. We hebben een nieuwe avondkaart geïntroduceerd waarbij u kunt kiezen uit kleine gerechtjes, de zogeheten bites.

Café van Bommel is geopend voor de lunch van 11.00 tot 16.00 uur. Proef New York terug op je bord, kies voor een clubsandwich, een Manhattan's favourite of ga voor de American pancakes. Vanaf 16.00 uur kunt u kiezen voor de bites, een plankje met 3 smakelijke gerechtjes voor 15 euro. Wat dacht u van ossenhaasspiesjes, scampi's of laat u verassen door de chef's choice. Door de verscheidenheid aan gerechtjes zijn de bites uitermate geschikt als diner of om te delen met een groep. Vanzelfsprekend is een bite bij de borrel ook mogelijk! 
De drankenkaart biedt een ruime keuze aan Gin& tonic varianten en Whisky's. Maar voor een goed glas wijn of speciaalbier bent u bij ons ook aan het goede adres.

Na tien uur gaat het dak eraf bij café van Bommel, voetjes van de vloer, feesten maar! Kortom, van Bommel heeft alles in huis voor een geweldige avond uit. Lever uw dinerbon of dinercheque in bij café van Bommel en geniet van een vleugje New York in Maastricht! Voor vragen of reserveringen klik hier!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10