Da Geppetto Ristorante Pizzeria

Dinerbon Maastricht Da Geppetto Ristorante Pizzeria
Adres
Markt 63-64
6211CL Maastricht
Telefoon
043 325 0240
Dinerbon Maastricht Da Geppetto Ristorante Pizzeria
Dinerbon Maastricht Da Geppetto Ristorante Pizzeria
Dinerbon Maastricht Da Geppetto Ristorante Pizzeria

Ontdek de Italiaanse menukaart van Da Geppetto Ristorante Pizzeria in Maastricht

Heeft u al eens van Da Geppetto Ristorante Pizzeria in Maastricht gehoord? Zo niet, leent de dinercheque zich uitstekend om eens de menukaart uit te proberen. De koks van Da Geppetto Ristorante Pizzeria in Maastricht bereiden ieder dag diverse authentieke Italiaanse gerechten. Hier wordt uitsluitend gebruik gemaakt van bijzondere verse ingrediënten en kruiden. En dat proeft u direct! Het restaurant is gevestigd aan de Markt 63-64 in Maastricht. Om verzekerd te zijn van een tafel in dit gezellige restaurant, is het verstandig om tijd even een tafel te reserveren.

De beste pizza's van Maastricht eet u met de dinerbon bij Da Geppetto Ristorante Pizzeria

Da Geppetto Ristorante Pizzeria staat bekend om de beste pizza's van Maastricht. De pizza’s worden traditioneel gebakken op een hout gestookte oven, zodat u uzelf even helemaal waant in het echte Italië. Maar u heeft de keuze uit veel meer gerechten op de kaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overheerlijke pasta, culinaire visgerechten of een luchtige salade? Op het gebied van voorgerechten, hoofdgerecht en nagerechten zijn er met de dinerbon voldoende mogelijkheden. De gevarieerde menukaart kunt u alvast bekijken op de website van Da Geppetto Ristorante Pizzeria in Maastricht.

Ook voor een lunch zit u bij Da Geppetto Ristorante Pizzeria in Maastricht helemaal goed 

Naast dat u een avond heerlijk kunt genieten van de Italiaanse keuken bij Da Geppetto Ristorante Pizzeria in Maastricht, is het restaurant ook voor de lunch geopend. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje uit in Maastricht culinair beginnen of als u simpelweg uit de regio komt, kunt u het weekend goed starten of door de week lekker komen eten. Maakt u binnenkort een reservering met de dinercheque die u thuis heeft liggen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10