De Postwaegel

Dinerbon Maastricht De Postwaegel
Adres
Grote Gracht 34
6211 SX Maastricht
Telefoon
043 - 7501353
Dinerbon Maastricht De Postwaegel

Met uw Dinerbon kunt u in het mooie Maastricht genieten van een hapje en een drankje in een typisch ‘Mestreechs Kaffee’. De Postwaegel is een typische lokale ontmoetingsplek. In het knusse en ouderwetse café worden aan de bar de laatste nieuwtjes besproken. Iedereen is hier welkom voor een perfect getapt biertje of een lekkere bak koffie. Een perfecte onderbreking van een bezoek aan het prachtige Maastricht. Een momentje van rust in de drukte van alledag, dat is De Postwaegel ten voeten uit. Een perfecte onderbreking van uw dagtrip dus!

Met uw Dinercheque kunt u hier natuurlijk niet alleen genieten van een drankje en Maastrichtse gezelligheid. Ook kunt u hier natuurlijk genieten van een lekkere maaltijd. Dat kan zowel tijdens de lunch als tijden het diner. Tijdens de lunch kunt u genieten van een selectie aan heerlijke broodjes. Later op de avond kunt u genieten van een aantal heerlijke vleesgerechten, die wij standaard serveren met frites en salade. Een echte café-hap dus. Wij maken ons verder dan ook absoluut geen pretenties, maar wij zijn gewoon een gezellig en gemoedelijk café waar u voor een prima prijs een fijne hap eten kunt krijgen. Meer hoeft dat soms ook niet te zijn met uw Dinerbon.

Als u tijdens uw uitstapje in Maastricht zin heeft in een portie rust en gezelligheid kijk dan niet verder dan de Postwaegel. Kom ongecompliceerd genieten van lekkere gezelligheid en een heerlijk hapje eten, uiteraard onder begeleiding van een heerlijk biertje of een lekkere kop koffie. Hopelijk tot snel!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews