Delifrance Maastricht

Dinerbon Maastricht Delifrance Maastricht
Adres
Spilstraat 4C
6211 CP Maastricht
Telefoon
043 325 7825
Dinerbon Maastricht Delifrance Maastricht

Met uw dinerbon heerlijk uit eten gaan in een restaurant is natuurlijk leuk, maar wist u dat u uw dinercheque ook kunt besteden aan de lekkerste Franse ontbijtjes en lunches? U kunt sinds kort met uw dinerbon namelijk ook betalen bij de Délifrance in Maastricht. U vindt deze Délifrance aan de Spilstraat 4C. Délifrance staat bekend als een zeer goede Franse broodjesspecialist en het is dan ook dé plek om een lekker ontbijtje of een goede lunch te scoren. U kunt uw belegde broodje natuurlijk afhalen, maar op bepaalde tijden die u op de website kunt vinden wordt uw broodje ook gewoon bij uw bezorgd. Dat is heel handig wanneer u bijvoorbeeld een hele drukke dag heeft op het werk, of wanneer u gewoonweg even geen zin heeft om naar buiten te gaan omdat het bijvoorbeeld vies weer is buiten. Zo heeft u toch een heerlijke verse lunch maar hoeft u de deur niet uit.

Délifrance is een Franse broodjesspecialist, wat betekend dat u er vele Franse delicatessen kunt halen. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan croissants met allerhande soorten beleg, maar ook aan hele of halve baguettes belegd met kaas, tonijnsalade en meer. Heeft u zin in iets zoets? Dan is ook zeker mogelijk bij Délifrance. U kunt met uw dinercheque bijvoorbeeld zoete chocoladebroodjes of koffiebroodjes bestellen. In Frankrijk eten ze deze zoete producten vaak als ontbijt, maar ze zijn ook meer dan geschikt als lekker tussendoortje voor de lekkere trek!

Kom zelf alle Franse lekkernijen bekijken en breng een bezoek aan de Délifrance Maastricht. Het team van Délifrance hoopt u snel te zien aan de Spilstraat 4C!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10