Donatellos Maastricht

Dinerbon Maastricht Donatellos Maastricht
Adres
Tongersestraat 30
6211LN Maastricht
Telefoon
043 3218382
Dinerbon Maastricht Donatellos Maastricht
Dinerbon Maastricht Donatellos Maastricht
Dinerbon Maastricht Donatellos Maastricht

Restaurant Donatello’s vindt u onder andere in Maastricht. In de rest van Nederland zitten nog eens drie vestigingen, wat wel aangeeft dat het een succesvol concept is. Het zijn zeer fijne plekken om te eten, en het is dus ook niet verwonderlijk dat de liefhebbers van de Italiaanse keuken regelmatig terugkomen om een lekker te genieten van een pasta of een pizza. En vanzelfsprekend, kunt u ook bij Donatello’s Maastricht betalen met uw dinerbon.

De eerste Donatello’s opende in 1987 haar deuren, en sindsdien hebben vele liefhebbers van lekker eten de zaken weten te vinden. Bij Donatello’s bent u met uw  dinercheque aan het juiste adres als u zin heeft in gerechten uit de Italiaanse keuken. Het spreekt dan ook vanzelf dat er een zeer uitgebreid aanbod is aan pastamaaltijden. Penne, tagliatelle, spaghetti, lasagne en risotto zijn allemaal in meerdere varianten te bestellen. Uiteraard is er ook een enorme keuze aan pizza’s. En als uw ideale pizza net niet op de kaart staat, dan kunt u zelf toppings naar keuze toevoegen. Bovendien kunt u zelf kiezen hoe u de bodem wilt hebben! En mocht u geen pizza of pasta willen, dan kunt u altijd nog kiezen voor een van de vlees-, vis- of vegetarische gerechten. En natuurlijk sluit u af met een heerlijk toetje, waarna u kunt betalen met uw dinerbon.

Kortom, de liefhebbers van de authentieke Italiaanse keuken maken een uitstekende keuze wanneer zij bij Restaurant Donatello’s uit eten gaan. Dus pak uw dinercheque en geniet van een heerlijke pizza, pasta, of andere Italiaanse lekkernij!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10