Familia

Dinerbon Maastricht Familia
Adres
Heggenstraat 3
6211 GW Maastricht
Telefoon
043 - 3521717
Dinerbon Maastricht Familia
Dinerbon Maastricht Familia

 

Als gast voel je je bijzonder welkom in dit industrieel horecabedrijf.

Het team van Grand café – restaurant Familia doet elke dag weer zijn uiterste best om gasten van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en hen te laten genieten van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs. Met uw Dinerbon kunt u hier nu ook gezellig binnenwandelen!

De Italiaanse en Argentijnse keuken maken Familia dan ook compleet. Een mooie mix van heerlijk pasta’s en mooie stukken vlees. 

Niet alleen het personeel zorgt met persoonlijke aandacht voor een fijne sfeer, ook het restaurant zelf is uitermate sfeervol met mooi meubilair, gezellige accessoires en de glazen lichtkoepel.

Daarnaast beschikt  Grand Café – Restaurant Familia over 100 zitplaatsen en dus een zeer geschikte locatie voor groepsreserveringen.  Zowel voor lunch, diner en buffetten kunt u bij ons terecht. Wij organiseren met veel plezier uw groepsuitje, netwerkborrel, jubileum of bedrijfsaangelegenheden. Ook kunt u bij ons perfect met een klein gezelschap komen lunchen, dineren en borrelen. We schenken een breed assortiment aan wijnen, bieren.

Echt Limburgs genieten? Gemakkelijk afrekenen met uw Dinercheque? Deze twee dingen kunt u bij Familia combineren. Wij heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10