Grand Cafe D'n Ingel

Dinerbon Maastricht Grand Cafe D'n Ingel
Adres
Vrijthof 13
6211LD Maastricht
Telefoon
043 321 7226
Dinerbon Maastricht Grand Cafe D'n Ingel
Dinerbon Maastricht Grand Cafe D'n Ingel

U kunt nu met uw dinerbon lunchen of dineren aan het prachtige en welbekende Vrijthof in de Zuidelijke stad Maastricht. U bent namelijk van harte welkom om binnen te lopen bij Grand Café d’n Ingel. Een gezellig grand café dat trots is om aan zo’n mooi plein met een rijke historie te huizen. Het plein wordt gesierd door onder andere de oude St. Servaaskerk en een grote verzameling aan monumentale panden waarvan er geen een hetzelfde uitziet.

Grand Café d’n Ingel zelf bevindt zich in een smal monumentaal pand, en op de voorgevel prijkt een prachtige uit hout uitgesneden engel. Omdat ook in het stadswapen van de stad een engel voorkomt, heeft het Grand café haar naam gekregen en is de ruimte binnen ruim versierd met allerhande ingelijste prenten van Engelen. Wanneer u binnenloopt bij Grand café d’n Ingel voelt u nostalgie, gezelligheid en romantiek, deze elementen samen met heerlijk eten leggen de basis voor een geslaagd avondje uit.

Kom langs met uw dinercheque en geniet van de gerechten die door de chef-kok met liefde zijn samengesteld. Ieder seizoen wisselt de kaart, waardoor u altijd kunt genieten van de beste en meest smaakvolle producten van dat moment. Bent u vegetarisch of eet u glutenvrij? Ook dan kunt u bij Grand Café d’n Ingel met een gerust hart terecht. Vergeet bij uw bezoek nu om uw dinercheque mee te nemen en beleef een bruisende avond aan het mooie Vrijthof in Maastricht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10