Harbour Club

Dinerbon Maastricht Harbour Club
Adres
Bassinkade 4
6211 AL Maastricht
Telefoon
043 4506666
Dinerbon Maastricht Harbour Club
Dinerbon Maastricht Harbour Club
Dinerbon Maastricht Harbour Club

Bent u op zoek naar een leuke en bovenal unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie historische stadscentrum van Maastricht? Kom dan met uw dinercheque een bezoek brengen aan Harbour Club aan de Bassinkade. Dit luxe restaurant heeft een bijzondere sfeer door dat het zich bevindt in de oude kelders van een historische binnenhaven. De stenen muren en plafonds contrasteren om een bijzondere manier met de strakke, moderne inrichting door Jan des Bouvrie, wat het geheel een zeer luxe feel geeft. U kunt bij de Harbour Club terecht voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Ook voor een kop koffie, een ander drankje of een high wine bent u bij de Harbour club aan het juiste adres.

De keuken van de Harbour Club is Frans – Mediterraans georiënteerd. U kunt een keuze maken van een van de verrassende gerechten van de à la carte menukaart, of u laten verrassen door een speciaal menu van de chef. Wat dacht u van een ossenhaas Rossini met spitskool, ossenstaart-Madeirasaus en een supplement eendenlever? Of ga voor een surf en turf van tournedos en een halve kreeft met truffeljus en saus van kreeft. Ideaal wanneer u zin heeft in zowel vlees als vis!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de keuken en bijzondere locatie van de Harbour Club? Kom dan snel langs in de oude kade. Vergeet ook zeker niet om uw dinercheque mee te nemen want daar kunt u bij de Harbour Club uiteraard de rekening mee betalen!

Cadeaukaarten niet besteedbaar gedurende de feestdagen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10