Harvey Kitchen & Bar

Dinerbon Maastricht Harvey Kitchen & Bar
Adres
Hertogsingel 58C
6214AE Maastricht
Telefoon
043 8513954
Dinerbon Maastricht Harvey Kitchen & Bar
Dinerbon Maastricht Harvey Kitchen & Bar
Dinerbon Maastricht Harvey Kitchen & Bar
Dinerbon Maastricht Harvey Kitchen & Bar

Aan de Hertogsingel in het centrum van Maastricht vindt u het moderne en gemoedelijke restaurant Harvey Kitchen & Bar. Een plek waar het altijd leuk neerstrijken en ontmoeten is, op welk moment van de dag u ook komt. U kunt er heerlijk genieten van een lunch, diner of borrel. Het restaurant is geïnspireerd door de populaire TV-serie Suits. De chefs gebruiken altijd dagverse producten en staan te trappelen om u in de watten te leggen met hun vriendelijke service. Heeft u wensen? Ze denken graag met u mee. Bij Harvey Kitchen & Bar kunt u uw dinerbon goed verzilveren.

Maastricht staat bekend als stad van de goede smaak. Harvey Kitchen & Bar doet die naam eer aan. De eigenaren houden van vernieuwing. Daarom wisselen zij regelmatig van kaart, drankjes en gerechten. Zij vinden het belangrijk dat hun restaurant goed, maar ook laagdrempelig en betaalbaar is. Voor de lunch geniet u er van lekkere broodjes, zoals bagels met zalm en avocado of een focaccia tuna melt. En ook voor de klassieke club sandwich, uitsmijter en kroketten kunt u er uitstekend terecht met uw dinercheque. In de avond kunt u er ongegeneerd genieten van meesterlijke burgers, een goede steak of samen smullen van tapas. Liever iets lichters? Er staan ook heerlijke pasta’s en salades op de kaart. Bij ieder gerecht weten ze u bovendien een goed speciaal biertje aan te raden. Als dessert kunt u onder andere kiezen voor een smakelijk chocotaartje met verse bessen of een carrot cake en een bolletje ijs. Met uw dinerbon kunt u goed terecht bij Harvey Kitchen & Bar voor een eerlijke prijs.

Nog geen zin om naar huis te gaan? Is ook helemaal niet nodig. Waarom de avond niet nog extra feestelijk afsluiten met een gin-tonic of stiekem nog wat lekkere bites. De keuze aan hapjes en drankjes is groot. Natuurlijk eveneens leuk om uw avond juist mee te starten. Dit restaurant zal u niet snel vervelen met zijn creatieve insteek. Zo zijn de specials wisselend van thema en altijd verrassend. Bij Harvey Kitchen & Bar kunt u alle kanten op met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10