Het Kippenhok

Dinerbon Maastricht Het Kippenhok
Adres
Kesselskade 39-41
6211EN Maastricht
Telefoon
043 3065600
Dinerbon Maastricht Het Kippenhok
Dinerbon Maastricht Het Kippenhok
Dinerbon Maastricht Het Kippenhok
Dinerbon Maastricht Het Kippenhok

Ben je op zoek naar een hip restaurant in Maastricht waar je lekker kunt eten? Ga dan naar het Kippenhok. Je vindt Het Kippenhok aan de Kesselskade, middenin het stadscentrum. Heb je binnenkort een dagje Maastricht op de planning staan? Plof dan bij dit restaurant neer voor een overheerlijke lunch, borrel of diner. Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque liggen? Vergeet deze dan niet mee te nemen, zodat je hiermee kunt afrekenen.

Vanzelfsprekend draait het het menu van dit restaurant om kip. Voor alle kipgerechten wordt Hollandse Tante Door-kip gebruikt. Deze kippen leven op een boerderij en hebben meer ruimte en bewegingsvrijheid dan de meeste andere kippen. Ook worden geen groeibevorderaars en antibiotica gebruikt en krijgen ze speciaal voer. Deze zorg proef je terug in de kwaliteit van de kip en de gerechten bij Het Kippenhok.

Op het menu bij Het Kippenhok vind je veel verschillende soorten gerechten met kip. Kom je lunchen bij het restaurant, dan kun je kiezen uit oma’s kippensoep, kippasteitjes of een salade met kip. Ook een broodje of wrap met ‘pulled chicken’ behoort tot de mogelijkheden. Kom je borrelen of dineren? Begin dan met een borrelplank. Deze kun je delen met je tafelgenoten en bevat allemaal verschillende hapjes. Denk hierbij aan nacho’s met pulled chicken en kaas, bitterballen en brood met tapenade en kruidenboter. Bestel een glas of fles wijn en de avond kan beginnen.

Er zijn verschillende hoofdgerechten waar je bij Het Kippenhok uit kunt kiezen. Veruit de populairste keuze is de halve Doortje. Een halve kip gebraden op de rotisserie. Als je geluk hebt kun je zelfs zien hoe de koks deze kippen marineren en bereiden. Natuurlijk staan er ook nog andere gerechten op het menu. Bijvoorbeeld een wrap met gemarineerde kip en voor de liefhebbers zijn er enkele visgerechten.

Sluit de avond af met een overheerlijk dessert of kopje koffie en maak na nog een wandeling door het prachtige centrum van Maastricht. Ben je van plan binnenkort te komen eten bij Het Kippenhok? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Zo kun je voor een klein bedrag overheerlijk dineren in Maastricht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10