Hotel Restaurant In den Hoof

Dinerbon Maastricht Hotel Restaurant In den Hoof
Adres
Akersteenweg 218
6227AE Maastricht
Telefoon
043 361 0600
Dinerbon Maastricht Hotel Restaurant In den Hoof
Dinerbon Maastricht Hotel Restaurant In den Hoof

Aan de Oostrand van de mooie Zuidelijke stad Maastricht bevindt zich het sfeervolle hotel – restaurant “In den Hoof”. Het is een gezellig middenklasse drie sterren hotel waar u met uw dinerbon van harte welkom bent voor een goed diner. Het restaurant ligt op een mooie locatie op de grens van stad en natuur. Omdat restaurant In Den Hoof hoort bij het gelijknamige hotel, vindt u er een leuk gemengd publiek. De ligging in de buurt van de mooie Limburgse natuur en de bruisende stad Maastricht maakt het namelijk de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenlieden als toeristen. Met uw dinercheque kunt u deze unieke sfeer gaan proeven in het restaurant, ook wanneer u niet in het hotel blijft overnachten.

Op de menukaart van restaurant In Den Hoof staan gerechten waarin verschillende internationale invloeden goed merkbaar zijn. Ook kunt u echter genieten van typische seizoensgebonden streekgerechten en streekproducten. Doordat de chef werkt met producten van het seizoen wisselt de kaart regelmatig. Dit is leuk, want zo kunt u bij ieder bezoek met uw dinerbon weer nieuwe specialiteiten en gerechten ontdekken! Laat u door de bediening informeren over de verschillende gerechten en laat hen helpen bij de keuze voor het perfecte glas wijn bij uw gerecht.

Gezellig uit eten op een natuurrijke locatie aan de rand van Maastricht? Dan bent u bij Hotel Restaurant In Den Hoof aan het juiste adres. Reserveer nu een tafel en kom snel langs met uw dinercheque op deze sfeervolle plek. Het team van Hotel Restaurant In Den Hoof hoopt u snel welkom te mogen heten aan de Akersteenweg 218!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10