Kapulaga

Dinerbon Maastricht Kapulaga
Adres
Hoogbrugstraat 23
6221CN Maastricht
Telefoon
043 7502588
Dinerbon Maastricht Kapulaga

Bij restaurant Kapulaga kunt u nu heerlijk dineren met uw dinerbon! Ons restaurant is gevestigd aan de Hoogbrugstraat in Maastricht. Het sleutelwoord van ons restaurant is authenticiteit. De kleurencombinatie is prachtig. Zo is er veel gewerkt met verschillende kleuren en tinten bruin. Ook de sierlijk muur is mooi om te zien. Deze combinatie van het interieur zorgt voor een speciale en aangename sfeer in het restaurant. Ons personeel staat ieder moment voor u klaar. Vraag dus gerust al uw vragen en wensen en wij zullen er met zijn allen voor zorgen dat u een fijne avond heeft! Kom gezellig eten met uw kinderen of juist met uw ouders, maar ook kunt u gerust met uw vrienden of een romantische date langskomen!

In de keuken worden verrukkelijke Indonesische gerechten bereid door chef-kok en eigenaar Uci de Bakker. U kunt heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten krijgen. Zo maken wij onder andere een vegetarische soep Tahu, Laksa Jakarta met kip, garnalen en groenten in kokosmelk, een Udang Saus Tiram met Katjang Mete met 6 grote garnalen in oestersaus en cashewnoten, Cumi Bumbu Pedas met kleine calamares in pikante saus of een heerlijke Kolak Pisang Raja dan Singkong/Ubi met banaan en cassave gekookt met pandankokosmelk. Wij hebben u veel heerlijke soorten gerechten te bieden voor uw dinercheque!

Wilt u meer over verschillende gerechten weten of beter zelfs ze komen proeven? Ga dan zeker met uw dinercheque of dinerbon naar ons geweldige restaurant Kapulaga!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10