Lezzet Grill

Dinerbon Maastricht Lezzet Grill
Adres
Markt 61
6211CL Maastricht
Telefoon
043 3211800
Dinerbon Maastricht Lezzet Grill
Dinerbon Maastricht Lezzet Grill
Dinerbon Maastricht Lezzet Grill

Aan de Markt in Maastricht kunt u restaurant Lezzet Grill vinden. Het is een modern restaurant. In het restaurant is er gewerkt met zwart en wit. Dit geeft een chique uitstraling aan het restaurant. Ondanks de chique uitstraling zijn jong en oud van harte welkom! Wat ook een groot voordeel is aan Lezzet Grill is dat het restaurant midden in Maastricht ligt. U kun dus heerlijk een hele dag shoppen in het centrum van Maastricht om vervolgens de dag met uw dinerbon af te sluiten bij Lezzet Grill! Een ideaal dagje weg dus! Een aantal geheimen uit de Aziatische en Europese keuken worden tot een mix van overheerlijke gerechten in de menukaart verwerkt. U zult bij Lezzet Grill alleen maar verrast worden!

Dagelijks worden de gerechten bereid met verse ingrediënten. Allen op deze manier wordt de smaak van de gerechten goed behouden. Er zijn heerlijke vlees gerechten, maar ook vegetarische gerechten. Voor de allerkleinste zijn er zelfs kindermenu’s! Er is genoeg keuze om zeker eens met uw dinercheque bij Lezzet Grill te gaan eten! Het restaurant heeft ook heerlijke dranken op de menukaart staan. Zo zijn er warme en koude dranken, maar ook alcoholische dranken. Voor iedereen is er dus zeker iets lekkers te drinken. Ook kunt u uitstekend uw drankje met uw gerecht combineren om zo een ideaal smakenfestijn te creëren!

Het restaurant is van maandag tot en met zondag geopend. De openingstijden verschillen per dag van 10:00 uur tot 03:00 uur. Met uw dinercheque of dinerbon naar Lezzet Grill is een echte aanrader!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10