Loving Hut

Dinerbon Maastricht Loving Hut
Adres
Scharnerweg 36
6224JH Maastricht
Telefoon
043 362 9077
Dinerbon Maastricht Loving Hut

Aan de Scharnerweg in Maastricht staat Loving Hut. Hier kunt u nu ook terecht met uw dinercheque! Het restaurant heeft een eigentijdse uitstraling. De inrichting is simpel, maar gezellig. Er staan licht bruine houten stoelen en tafels met op de tafels een wit kleed en een plant en kaarsje. Aan de muur hangen schilderijen en ook zijn er muurschilderingen te zien. Ook is er een bar aanwezig in het restaurant die een moderne en chique uitstraling heeft. De Loving Hut is geschikt voor jong en oud en heet iedereen dan ook van harte welkom. Vraag altijd wel even naar de voorwaarden en mogelijkheden in verband met kinderen. Loving Hut is een vegetarisch en veganistisch restaurant waar personeel werkt dat zich inzet voor de natuur en voor de gezondheid. Volgens Loving Hut is vegetarisch en veganistisch eten erg goed voor je lichaam!

Er worden alleen maar 100% vegetarisch en veganistische gerechten geserveerd. De gerechten worden elke dag vers bereid met goede kwaliteit producten en verse ingrediënten om ook de smaak van het gerecht te behouden. Goed om te weten voor uw dinerbon! De Loving Hut serveert ook heerlijke dranken waaronder bio dranken. Er is zoveel keuze dat er voor u zeker iets lekkers te vinden zal zijn!

U kunt bij Loving Hut terecht van maandag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Op dinsdag is de Loving Hut helaas gesloten. Als u van vegetarisch en veganistisch eten houdt dan gaat u zeker eens met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Loving Hut!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10