Restaurant Ginger

Dinerbon Maastricht Restaurant Ginger
Adres
Tongersestraat 7
6211 LL Maastricht
Telefoon
043 326 0022
Dinerbon Maastricht Restaurant Ginger
Dinerbon Maastricht Restaurant Ginger
Dinerbon Maastricht Restaurant Ginger

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Limburgse Maastricht? Zoekt u dan niet verder! U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom bij restaurant Ginger. Restaurant Ginger bevindt zich aan de Tongersestraat 7. U kunt er terecht voor heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken, die op bijzondere wijze voor u worden klaargemaakt. Het eten wordt geserveerd in een sfeervol en bruisend restaurant, waar modern en gezelligheid elkaar vinden. Restaurant Ginger is een perfect restaurant om te gaan eten met vrienden en vriendinnen voor een avond uit in Maastricht, maar ook voor een zakelijk diner is restaurant Ginger the place to be.

Op het menu van restaurant Ginger staan zoals gezegd vele heerlijke specialiteiten uit de Aziatische cuisine. Denkt u hierbij onder andere aan sesame goat cheese, een gefrituurde geitenkaas die wordt gedoopt in sesam en zoete fruitsaus. Andere voorgerechten die u met uw dinercheque kunt bestellen zijn de tempura mix van gefrituurde lotus, pompoen, zalm en garnalen of de Bangkok seafood salad, een frisse salade van tonijn, zalm, garnalen, groene salade en Thaise saus. Vervolg uw diner met heerlijke sushi of een van de verassende andere hoofdgerechten en laat u helemaal meevoeren met de Aziatische smaken!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Aziatische restaurant in de meest bruisende stad van het Zuiden? Maak u dan klaar voor een heerlijke avond uit eten met uw dinerbon en breng een bezoek aan restaurant Ginger aan de Tongersestraat 7 in Maastricht. U zal aldaar hartelijk worden ontvangen door het personeel en uw dinercheque is ook van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10