Schnitzelparadies Maastricht

Dinerbon Maastricht Schnitzelparadies Maastricht
Adres
Kesselskade 58
6211EN Maastricht
Telefoon
043 2082000
Dinerbon Maastricht Schnitzelparadies Maastricht
Dinerbon Maastricht Schnitzelparadies Maastricht
Dinerbon Maastricht Schnitzelparadies Maastricht
Dinerbon Maastricht Schnitzelparadies Maastricht

Schnitzelparadies Maastricht is gevestigd aan de Kesselkade 58, op een steenworp afstand van de plaatselijke Sint Servaasbrug. Het etablissement is voorzien van een typisch Duitse inrichting het licht houten stoelen en banken terwijl de wanden voorzien zijn van vrolijke afbeeldingen die met name het Beierse land symboliseren. Hierdoor is de eetgelegenheid ook erg in trek bij Duitse gasten die in Maastricht op bezoek zijn. Het restaurant beschikt tevens over een straatterras waar je op mooie lente- en zomerdagen kunt genieten van al het lekkers dat het Schnitzelparadies je te bieden heeft terwijl de drukte van de stad aan je ogen voorbijtrekt. Dit themarestaurant is op elke dag van de week geopend. Wil je hier het saldo van je dinerbon of dinercheque gaan besteden, dan kan dat van 12 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds.

Zoals je bij een restaurant dat zichzelf Schnitzelparadies noemt mag verwachten, staan er op de menukaart heel veel verschillende soorten schnitzels. Het veelzijdige aanbod wordt in de meeste gevallen aan een specifiek land gekoppeld en de daarbij behorende typische smaak smaaksensatie. Je kunt in dat geval bijvoorbeeld denken aan een schnitzel Mexico met salsasaus, tortillachips en kaas of de schnitzel Indonesia met satésaus, gefrituurde uitjes, ei, atjar, kroepoek en seroendeng. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om voor naturel schnitzels kiezen zonder allerlei extra smaakjes. Het aanbod bij het Schnitzelparadies beperkt zich overigens zeker niet alleen maar tot schnitzels. Je kunt er ook je lekkere trek stillen met bijvoorbeeld broodjes, salades of uitsmijters. Daarnaast zijn er voor jonge smikkelaars diverse kindermenu’s beschikbaar. Lekker eten bij het Schnitzelparadies sluit je natuurlijk af met een verrukkelijk nagerecht zoals ijs, mousse of een luxe wafel. Wil je je smakelijke verblijf bij dit restaurant met een surprise beëindigen, kies dan voor het verrassingsdessert.

Let op. Het Schnitzelparadies biedt in samenwerking met de Maastrichtse Europscoop ook een ticketmenu aan, waarbij het eten in het restaurant met een bioscoopbezoek wordt gecombineerd. Voor deze specifieke actie kun je het saldo van je dinercheque of je dinerbon echter NIET gebruiken. Voor alle andere spijzen en dranken die je op de menukaart van dit restaurant aantreft gelden dit soort beperkende voorwaarden vanzelfsprekend niet.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10