Stadscafe Lure

Dinerbon Maastricht Stadscafe Lure
Adres
Grote Looiersstraat 7
6211 JH Maastricht
Telefoon
043 321 1775
Dinerbon Maastricht Stadscafe Lure
Dinerbon Maastricht Stadscafe Lure

Wie de charme van Maastricht wil leren kennen moet haar zoeken op snijpunten van het verleden en het heden. Stadscafé LURE past in die zoektocht. Het oude stadscafé ligt, ingebed, in het verleden van de stad met haar rijke historie en haar tradities. Daar kunt u nu van genieten met de Dinerbon van Cadeau Diner.

Hedendaagse gastvrijheid, in een ambiance die de tijd van weleer nog steeds uitademt, zorgt dat de gast kan genieten van de persoonlijke aandacht en het goede uit keuken en tapkraan. Uit de tapkraan vloeit het eerlijke goud dat de naam Brand draagt; bier waar we ‘gruuts’ op zijn. De liefhebber van wijn kan kiezen uit diverse kwaliteitswijnen en in overleg met de bediening wordt de beste wijn gekozen bij het eten. Tijdens de middag en avonduren presenteert stadscafé LURE een uitgebreide kaart waar diverse huisgemaakte producten op prijken. Ook is er elke week een nieuwe kaart die u elke keer weer verrast. Goede deal voor uw Dinerbon.

In het sfeervolle café of op het terras, in de schaduw van de platanen, is het dan goed toeven. Stadscafé LURE biedt ook de juiste entourage voor het intieme familiefeestje of de gezellige bedrijfsborrel. Stadscafé LURE ligt op loopafstand van het centrum van de stad en parkeren in de directe omgeving behoort nog tot de mogelijkheden. Stadscafé LURE organiseert bovendien bijzondere evenementen zoals het Salsa- en Tangofestival tijdens het laatste weekend van de maand augustus.

Kom dus snel naar het gezellige Maastricht en kom genieten. Vergeet niet te betalen met uw Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews