Tonica Maastricht

Dinerbon Maastricht Tonica Maastricht
Adres
Mariastraat 5-7
6211EP Maastricht
Telefoon
043 855 2857
Dinerbon Maastricht Tonica Maastricht
Dinerbon Maastricht Tonica Maastricht

Tonica Maastricht vind je aan de Mariastraat 5-7 in Maastricht, vlakbij de Maas en min of meer op gelijke loopafstand van zowel de Wilhelminabrug als de Sint Servaasbrug. Het restaurant serveert een modern-mediterraanse keuken en beschikt niet over al te veel zitplaatsen, zodat vooraf reserveren een serieuze aanrader is. Het etablissement is voorzien van een open keuken, wat je de mogelijkheid geeft om in detail te zien hoe de kok de bestelde gerechten klaarmaakt. Tonica Maastricht heeft ook een terras waar je op mooie lente- of zomerdagen van een hapje en drankje kunt genieten terwijl je zicht hebt op de flanerende bezoekers van het centrum van Maastricht. Het restaurant is weliswaar op maandag en dinsdag gesloten, maar van woensdag tot en met zondag kun je er wel gewoon van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Lunchen en dineren bij Tonica betekent dat je letterlijk luxe uit eten gaat. Je smaakpapillen worden dan ook alleen maar op exquise smaken getrakteerd die met name voortkomen uit het feit dat de chef-kok en zijn keukenbrigade uitsluitend met écht verse ingrediënten werken tijdens het samenstellen van de verschillende gerechten. Kies je bijvoorbeeld tijdens je lunch voor de salade van de menukaart, dan is deze voorzien van vers gerookte kip pesto, zalm en scampi aangevuld met caprese, brie, honing en carpaccio. Kortom een vol boeket aan bijeen gepakte smaaksensaties. Ook de voor- en hoofdgerechten van het diner bij Tonica zijn niet te versmaden. Je kunt je smulpartij in de avonduren bijvoorbeeld van start laten gaan met een van de huisgemaakte soepen of daarentegen kiezen voor gerookte eend of carpaccio van het hert. Ook de hoofdgerechten op de menukaart van dit restaurant hebben een gelijksoortige exclusieve allure. Tonica Maastricht verliest ook de culinaire wensen van vegetariërs en veganisten niet uit het oog, want ook voor hen prijken er enkele smakelijke gerechten op de menukaart.

Aan het einde van je aangename verblijf bij dit restaurant volgt natuurlijk de onvermijdelijke rekening. Het is in dat kader goed te weten dat Tonica Maastricht acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, zodat je daarmee (deels) het openstaande bedrag kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10