Broodjeszaak Im Cardinal

Dinerbon Mechelen Broodjeszaak Im Cardinal
Adres
Hoofdstraat 49A
6281BB Mechelen
Telefoon
043 4553443
Dinerbon Mechelen Broodjeszaak Im Cardinal

In het mooie Limburgse Mechelen staat Broodjeszaak Im Cardinal. Zij accepteren vanaf nu ook graag uw dinerbon! U vindt deze Broodjeszaak aan de Hoofdstraat in Mechelen. U kunt bij Im Cardinal terecht van dinsdag tot en met zondag. De Broodjeszaak is op deze dagen geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur. Op de site van de Broodjeszaak kunt u zien op welke feestdagen Im Cardinal gesloten is. U komt hier in een mooie zaak met een fijne ambiance terecht. Wat u ook zult merken is dat de service van Im Cardinal uitstekend is. Het personeel helpt u graag met uw vragen en zijn bereid om u advies te geven over de verschillende broodjes of soepen die zij aanbieden.

Op de menukaart van Broodjeszaak Im Cardinal staat heel veel keuze aan heerlijke broodjes en andere dingen. Een aantal gerechten van de kaart zijn: tomatensoep, goulashsoep, tosti ham en kaas, tosti kaas en uien, tosti zalm en brie, uitsmijter ham en kaas, broodje omelet gerookte zalm, boeren omelet, kipsaté met brood, Limburgse zuurvlees met brood, broodje ham en kaas, broodje ham, kaas en ananas, broodje kaas, tonijn en ui, broodje pizza, broodje roomkaas, rauw ham en asperges (broodje Im Cardinal), broodje hagelslag of chocoladepasta en nog veel meer! Alle broodjes en soepen worden zorgvuldig en met veel liefde bereid. Ook worden verse ingrediënten voor de gerechten gebruikt, zodat de smaak optimaal blijft.

Wilt u er eens eventjes tussen uit, alleen of met uw gezelschap? Ga dan snel met uw dinercheque of dinerbon naar Broodjeszaak Im Cardinal!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10