De Chinese Muur van Mechelen

Dinerbon Mechelen De Chinese Muur van Mechelen
Adres
Commandeurstraat 56
6281AN Mechelen
Telefoon
043 8505433
Dinerbon Mechelen De Chinese Muur van Mechelen

De Chinese Muur in Mechelen is een prachtig restaurant. De inrichting laat u voelen alsof u in China zelf bent. Hier en daar zijn mooie versieringen te zien en Chinese elementen. Er is plek voor heel veel mensen. U kunt hier dus uitstekend eten met grote groepen mensen. Heeft u een bruiloft te vieren, een verjaardagsfeest of een andere gelegenheid? Laat het dan zeker even weten aan het restaurant en dan kunnen zij voor u kijken wat de mogelijkheden zijn! U vindt De Chinese Muur van Mechelen aan de Commandeurstraat in Mechelen. De bediening van De Chinese Muur is uitstekend. Zij leveren een hele goede service. Zij zijn namelijk gastvrij, vriendelijk en heel behulpzaam. Twijfelt u over een gerecht of ingrediënt? Vraag dan gerust hulp aan de bediening! U kunt vanaf nu met uw dinercheque naar dit geweldige restaurant!

De Chinese Muur van Mechelen heeft een a la carte menu (onbeperkt eten). U kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende gerechten die bestaan uit soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten. Wat staat er zoal op de kaart? Op de a la carte kaart vindt u onder andere de volgende gerechten: Thaise ossenhaas gerechten, Thaise kip gerechten, Thaise eend gerechten, Thaise garnalen/vis gerechten, Thaise groenten gerechten, Thaise rijst gerechten en Thaise bami gerechten. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere heerlijke gerechten waaronder Indische gerechten. Voor uw dinerbon heeft u heel veel keuze! Ook aan drank komt u niets te kort!

Bent u al nieuwsgierig geworden? Twijfel dan niet en ga met uw dinercheque of dinerbon naar De Chinese Muur van Mechelen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10