't Brug Eind

Dinerbon Meerlo 't Brug Eind
Adres
Hoofdstraat 74
5864 BZ Meerlo
Telefoon
0478-691283
Dinerbon Meerlo 't Brug Eind
Dinerbon Meerlo 't Brug Eind
Dinerbon Meerlo 't Brug Eind

’t Brug Eind accepteert vanaf nu ook uw dinerbon. Bij binnenkomst in het restaurant zult u gelijk de mooie moderne inrichting zien. Houtentafels met zwarte stoelen, moderne lampen aan het plafond, verschillende grijs en bruintinten op de muur en de vloer en de mooie bar in het restaurant. Naast dat het restaurant modern is ingericht heerst er ook veel sfeer. U kunt hier gerust met jong en oud heen om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Ook de bediening van het restaurant is uitstekend. Zij helpen u graag met al uw vragen! De keuken is geopend van vrijdag tot en met maandag van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Vanuit de keuken wordt een heerlijke 3-gangenmenu of 4-gangenmenu geserveerd. Er zijn verschillende heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Zo staan onder andere de volgende gerechten op de kaart van ’t Brug Eind: runder carpaccio, zalmcocktail, tomatensoep, Franse uiensoep, varkenshaas in champignonsaus, kip smulstoofpotje, schnitzel met champignon of jagersaus, vispotje, roomrijst met zwarte pruimen en nog veel meer! Voor het vegetarische gerecht kunt u naar de voorwaarden vragen. Voor kinderen is er een apart kindermenu waar ze heerlijk gerechten van kunnen kiezen om lekker te smullen! Niet alleen u, maar ook uw gezelschap heeft op deze manier plezier van uw dinercheque! Ook zijn er natuurlijk genoeg verschillende dranken die het restaurant aanbied. Van alcoholische dranken tot non-alcoholische dranken.

Bent u ook al zo nieuwsgierig geworden naar al het lekkers dat het restaurant aanbied? Gaat u dan zeker met uw dinercheque of dinerbon naar ’t Brug Eind!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10