De Zeute Inval

Dinerbon Meerssen De Zeute Inval
Adres
Gasthuisstraat 18
6231JW Meerssen
Telefoon
043 364 7922
Dinerbon Meerssen De Zeute Inval
Dinerbon Meerssen De Zeute Inval
Dinerbon Meerssen De Zeute Inval

De Zeute inval is een gezellige brasserie met de sfeer van een huiskamer. Wij hebben diverse dingen te bieden, zoals lekker lunchgerecht, vers gebak, avondgerechten en high  tea’s en dat allemaal te betalen met de dinercheque of dinerbon. Onze bediening doet er alles aan om u een onvergetelijk moment te bezorgen. Ook voor kinderen is het leuk om te komen. We hebben verschillend speelgoed staan waar ze zich heerlijk kunnen vermaken.

Onze menukaart beschikt over een groot assortiment aan lekkernijen. U kunt kiezen uit diverse broodjes, tosti’s, salades en eiergerechten. Heeft u zin in een pannenkoek dan hebben we die ook! Voor de kinderen is er een aparte menukaart. Gaat voor een ontbijt? Dan kunt u tot 13.00 uur genieten van een Frans of klassiek ontbijt. Gezellig met je vriendinnen opstap dan kunt u ook kiezen voor een high tea. Zoals u ziet is er een ruime keuze met voor ieder wat wils. Ook serveren wij avondgerechten. Wilt u laten verassen? Kies dan voor de “eten wat de pot schaft” voor slecht €9,50 heeft u een heerlijk hoofdgerecht.

Wilt u naar de gezelligste brasserie van Meerssen? Maak dan u reservering door te bellen naar 043 364 79 22. Pak u kans en verzilver u dinerbon of dinercheque. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ieder laatste zondag zijn wij voor u geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot ziens bij de Zeute inval!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10