Cafetaria 't Heukske

Dinerbon Melick Cafetaria 't Heukske
Adres
Dorpsstraat 43A
6074GA Melick
Telefoon
0475 480839

Aan de Dorpsstraat in Melick kunt u nu terecht met uw dinerbon! Op deze plek staat namelijk Cafetaria ’t Heukske. De Cafetaria staat op een leuke en gezellige plek. In de omgeving kunt u heerlijke wandelingen en fietstochten maken! ’t Heukske heeft vriendelijk en gastvrij personeel werken. Zij helpen u graag met al uw vragen en wensen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Op deze manier kunt u alleen maar genieten van de heerlijke gerechten van ’t Heukske! U kunt gerust met verschillende gezelschappen naar ’t Heukske. Zo zijn kinderen, maar ook oudere welkom. Ga dus gerust langs met uw vrienden, ouders, broers of zussen, kinderen, goede collega’s, kennissen of ander gezelschap!

In de keuken doen de koks hun uiterste best om heerlijke gerechten te bereiden. Dit doet zij met goede producten en verse ingrediënten om de smaak van de gerechten optimaal te houden. Voor uw dinercheque kunt u dus goede kwaliteit eten verwachten! Op de menukaart kunt u onder andere de volgende gerechten vinden: rijk gevulde goulashsoep, salade van gebakken champignons en spekjes geserveerd met mosterd dressing, biefstuk geserveerd met gebakken ui en champignons, gebakken zeetonfilets geserveerd met citroen, schnitzel 't Heukske met gebakken ui, champignons en spek gegratineerd met kaas, chocolade beker en dame blanche. Natuurlijk staan er nog veel meer gerechten op de kaart waar u heerlijk van kunt smullen!

U kunt bij ’t Heukske terecht van dinsdag tot en met zondag. Cafetaria ’t Heukske hoopt u snel te mogen ontvangen met uw dinercheque of dinerbon!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews