Bistro Smeets

Dinerbon Merkelbeek Bistro Smeets
Adres
Steenweg 6
6447 BP Merkelbeek
Telefoon
046 4421284
Dinerbon Merkelbeek Bistro Smeets
Dinerbon Merkelbeek Bistro Smeets
Dinerbon Merkelbeek Bistro Smeets

Geniet van een heerlijk diner in Zuid-Limburg bij Bistro Smeets in Merkelbeek. Kom eten op deze prachtige locatie en vergeet niet om jouw dinercheque mee te nemen. Zo geniet je nog beter van een luxe diner!

Echte klassiekers

De menukaart van restaurant Smeets staat bomvol met echte klassiekers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere club sandwich voor de lunch of een soepje van de dag als voorgerecht? Op deze menukaart staat er altijd wel iets bij voor jou. De keuze is reuze en er zijn altijd unieke dagmenu's. Zo kun je dus iedere keer culinair worden verrast. Klassieke gerechten betekenen nooit saaie opties, in tegendeel! Bij restaurant Smeets geniet je van de beste gerechten met de meest rijke smaken voor een onvergetelijk diner.

Eten tot 's avonds laat

Het restaurant heeft royale sluitingstijden. Zo kun je tot 's avonds laat dineren en kun je zelfs voor een latere tijd een tafel reserveren. Dit is ideaal na een lange vakantiedag of voor een zakelijk diner. Wat nog mooier is, is dat dit restaurant zelfs de mogelijkheid biedt om te blijven slapen. Dit restaurant heeft namelijk ook een eigen Bed & Breakfast. Blijf gezellig logeren bij Smeets in Merkelbeek voor een onvergetelijke vakantie of overnachting.

Borrelen

Niet alleen voor lunch en diner kun je terecht bij dit restaurant in Merkelbeek. Ook kun je hier iedere dag aanschuiven voor een borrel, kop koffie of een lekker drankje. Geniet van de fijne sfeer en een lekker hapje en drankje.

Informeel en kindvriendelijk

Dit restaurant hanteert geen dresscode en iedereen is van harte welkom. Ook wordt er aan de dieetvoorkeuren van alle gasten gedacht. Zo zijn er vegetarische opties, wordt er rekening gehouden met allergieën en zijn er altijd leuke menu's voor de kinderen. Hierdoor is restaurant Smeets een ideale optie voor gezinnen.

Wil je binnenkort ook eens heerlijk uit eten in het Zuid-Limburgse Merkelbeek? Kom dan eens langs bij Bistro Smeets. Geniet van echte klassiekers, rijke smaken en een gezellige sfeer! Neem jouw dinerbon mee en reserveer een tafeltje voor een diner.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10