Gastronomie Smeets

Dinerbon Merkelbeek Gastronomie Smeets
Adres
Steenweg 6
6447 BP Merkelbeek
Telefoon
046 4421284
Dinerbon Merkelbeek Gastronomie Smeets
Dinerbon Merkelbeek Gastronomie Smeets

Gastronomie Smeets aan de Steenweg 6 in Merkelbeek biedt op dit adres 5 verschillende horecaconcepten aan. Restaurant Au Jardin Des Charpentiers is daar één van. Het restaurant bevindt zich aan de linkerzijde van het complex en beschikt ook over een groot eigen terras, zodat je bij goed weer desgewenst ook lekker buiten van een hapje en een drankje kunt genieten. Recht tegenover het terras tref je een ruim parkeerplein aan, zodat je gemakkelijk vlakbij je auto kwijt kunt. Smeets is al vele decennia een waar begrip onder smulpapen in en om Merkelbeek en dankt die populariteit ongetwijfeld mede aan haar slogan ‘kwaliteit voor een dorpse prijs’. Restaurant Au Jardin Des Charpentiers is van maandag tot en met vrijdag van 12 uur ‘s middags tot middernacht geopend. Op zaterdag en zondag kun je er van 1 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Chef-kok Matheo van der Sluijs is in dit restaurant verantwoordelijk voor alle lekkernijen die op het menu prijken. Bij het samenstellen van zijn overheerlijke culinaire palet maakt hij zoveel mogelijk gebruik van de meest verse producten uit de eigen regio. In sommige gevallen komen die zelfs rechtstreeks uit de eigen tuin van het restaurant. Daarnaast wordt er bij het samenstellen van het menu volop rekening gehouden met de seizoenen, waardoor het smakelijke aanbod door het jaar heen telkens een beetje wordt aangepast. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten is het ook mogelijk om voor het zogenoemde Tasting & Sharing Concept van het restaurant te gaan. Dit betekent dat je tegen een vaste prijs je smaakpapillen met allerlei verschillende soorten vlees-, vis- en vegetarische gerechtjes kunt verrassen. Daarnaast is Bolle Jaap al vele jaren het opvallende middelpunt in dit etablissement. Het betreft hier een speciale bolle stoofpan waarin de restaurantgasten zelf hun vlees of vis kunnen grillen. Met het oog op de openingstijden van dit restaurant is het tenslotte ook een prima locatie voor een overheerlijke lunch.

Aangezien de kosten voor lekker eten en drinken bij Restaurant Au Jardin Des Charpentiers doorgaans aangenaam laag zijn, zal de uiteindelijke rekening je ongetwijfeld meevallen. Prettige bijkomstigheid is, dat je voor het betalen ervan natuurlijk gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon kunt gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10