Restaurant Bowling Venray

Adres
Monseigneur Hanssentraat 10
5807BD Oostrum
Telefoon
0478 583 223
Dinerbon Oostrum Restaurant Bowling Venray
Dinerbon Oostrum Restaurant Bowling Venray

Wist u dat u in Venray fantastisch kunt bowlen? Lekker met het hele gezin of met een vriendengroep kegelen met een drankje er bij. Grote kans dat u na het bowlen honger heeft gekregen. Dat komt goed uit! Want u kunt bij Restaurant Bowling Venray uitstekend dineren! Bovendien kunt u hier ook uw dinerbon of dinercheque inwisselen. 

 

Er zijn verschillende bowl-arrangementen waar u uit kunt kiezen voor een fantastische dag, maar u kunt ook gewoon a la carte bestellen bij Restaurant Bowling Venray. Onlangs is de complete menukaart vernieuwd, waardoor er nu nog meer keuze is voor vegetariërs, vleeseter of gewoon echte culinaire fijnproevers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke kreeftensoep vooraf, met scampi’s en lente uitjes. Of gevulde champignons als voorgerecht. Kunt u niet kiezen uit alle lekker voorgerechten? Dan is er voor u ook de optie om de zogenaamde parade bowling te kiezen. Dit is een voorgerecht dat bestaat uit verschillende kleine hapjes, zodat u alles kunt proeven! Voor de hoofdgerechten kunt u een heerlijke Indonesische Sate bestellen, een stoofpotje voor de wild liefhebber, of bijvoorbeeld de gevulde Portobello. Voor het dessert kunt u kiezen voor een Banana split of een panna cotta.

 

Of u nu komt uitrusten na een fanatieke bowl partij, of toevallig in de buurt bent en zin heeft om lekker in de watten te worden gelegd: Bij Restaurant Bowling Venray zit u altijd goed!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10