Geweun Angers

Dinerbon Roermond Geweun Angers
Adres
Hamstraat 24
6041 HB Roermond
Telefoon
0475-319087
Dinerbon Roermond Geweun Angers

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant waar u uw dinerbon kunt besteden in het mooie Roermond? Dan hebben wij nu wellicht een leuk en geschikt restaurant in de aanbieding. U bent namelijk van harte welkom om met uw dinercheque langs te komen voor een goed diner en een lekker glas wijn bij restaurant Geweun Angers. Geweun Angers is sinds september 2016 gevestigd op de plaats waar zich voorheen het Koetshuis Roermond bevond. Vanwege de centrale ligging van restaurant Geweun Angers is het de ideale plek om even uit te rusten na het shoppen in de binnenstad.

U bent bij Restaurant Geweun Angers zowel ’s middags als ’s avonds welkom. In de middag kunt u met uw dinerbon komen genieten van een lekker kopje soep, een uitgebreide high tea met verse thee en lekkere verassende zoetigheden of voor verschillende belegde broodjes. ’s Avonds schuift u aan voor een diner dat wordt vervaardigd van ingrediënten van de beste kwaliteit. Puur koken wordt in restaurant Geweun Angers zeer belangrijk gevonden, zo komende smaken het best naar voren en kunt u op een gezonde manier genieten van uw diner. Een gerecht dat zeker is aan te raden zijn de gerechten uit de Mibrasa, de houtskool over van het restaurant. De temperatuur in deze oven kan oplopen tot wel 300 graden en dit geeft een zeer bijzondere smaak aan uw gerecht.

Bent u wel toe aan een fijne middag of avond uit eten in Roermond? Laat u dan niet langer weerhouden en reserveer een tafeltje bij restaurant Geweun Angers met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10