Hotel Kasteeltje Hattem

Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Adres
Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond
Telefoon
0475-319222
Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem

U kunt ook met uw Dinerbon komen lunchen of dineren bij Kasteeltje Hattem! Dit is het kleinste kasteeltje van Nederland, verscholen in het groen van het Roermondse stadspark. In het eeuwenoude pand bevindt zich een stijlvol restaurant met een eigentijdse inrichting waar u kunt genieten van een culinaire maaltijd. Bij mooi weer is het ook goed toeven op de zonnige terrassen! Iedereen kan zich thuis voelen bij Kasteeltje Hattem. Ook u bent van harte welkom en neem gerust uw Dinercheque mee.

Kasteeltje Hattem is geopend van maandag tot en met zaterdag voor lunch en diner. Op de dinerkaart staan verfijnde en verassende gerechten, die met name zijn geïnspireerd door de klassieke Franse keuken met mediterrane invloeden. De kaart wordt elke twee maanden aangepast aan de seizoenen, dus u wordt keer op keer verrast! U kunt met uw Dinerbon bijvoorbeeld het weekmenu van twee, drie of vier gangen bestellen. Bijpassende wijnarrangementen zijn ook mogelijk en maken uw diner compleet. Op de a la carte kaart vindt u heerlijke culinaire hoogstandjes zoals rosé gebraden kalfshaas met krokant gebakken zwezerik, gratin van kalfstong en aardappel, bietjes, knolselderij en morille saus. Of is de gebakken grietfilet met risotto van venkel, drie bereidingen van wortel en visjus meer iets voor u?

Overigens kunt u ook overdag bij Kasteeltje Hattem terecht met uw Dinercheque. In de zomer zullen de frisse salades heerlijk smaken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Salade Deluxe met krullen ganzenlever, dungesneden Ibericoham, lauwwarme kreeft en truffelcrème? Puur genieten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10