Markt 10

Dinerbon Roermond Markt 10
Adres
Markt 10
6041EL Roermond
Telefoon
0475-310217
Dinerbon Roermond Markt 10
Dinerbon Roermond Markt 10

Aan de Markt 10 in Roermond staat restaurant Markt 10. Restaurant Markt 10 is een restaurant met een echte huiselijke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een al eeuwen oud pand. Vanaf de middeleeuwen stond op de locatie van het pand de zogenaamde Grauwe Toren. Die is in de loop der eeuwen slecht geworden en uiteindelijk afgebroken. De huidige vorm van het nieuwe pand dateert uit 1779. De voorgevel en de winkelpui komen uit omstreeks 1870. Het pand verkeerd nagenoeg nu nog steeds in een authentieke toestand. De Markt 10 heeft nog iets nieuws, u kunt hier nu namelijk terecht met uw dinerbon! De Markt 10 heeft zowel binnen als buiten plek om heerlijk te genieten van uw maaltijd.

Bij de Markt 10 kunt uitstekend terecht voor de lunch en steaks. Zij hebben een uitgebreide menukaart waar zowel jong en oud genoeg keuze uit heeft. Op deze menukaart kunt u verschillende broodjes, soepen, overige lunchgerechten, hoofdgerechten, salades en desserts. Een aantal voorbeelden van de gerechten zijn: warme Italiaanse bol pikant gehakt, meergranen ruit carpaccio, clubsandwich bacon, uitsmijter spek, huisgemaakte tomaten soep, fish & chips, Markt 10 burger, huisgemaakte saté, schnitzel met saus, salade oriëntaalse bief, salade tonijn, coupe kersen, huisgemaakte tiramisu en dame blanche. Op de kaart staan natuurlijk nog veel meer gerechten waar u uit kunt kiezen met uw dinercheque.

Het restaurant is geopend van maandag t/m zondag van 11:00 uur tot 21:00 uur. Behalve op zaterdag, want dan is het restaurant vanaf 09:00 uur geopend. Ga zeker langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10