Wok Roermond

Dinerbon Roermond Wok Roermond
Adres
Heinsbergerweg 202
6045CL Roermond
Telefoon
0475 325361

Zin in weer eens wat anders? Kom wokken bij Wok Roermond aan de Heinsbergerweg 202 in Roermond. Je geniet hier van een warm buffet of bestelt van de kaart. Met een dinerbon kun je hier nog voordeliger aanschuiven. Wil je meer weten over deze eetgelegenheid? Wij hebben alles over Wok Roermond op een rijtje gezet.

Warm buffet

Weet jij nooit goed wat je moet kiezen wanneer je de menukaart aangereikt krijgt? Dit kun je eenvoudig oplossen door niet van de kaart te bestellen, maar te kiezen voor het buffet. Je kunt hier zoveel opscheppen als je wilt en zo vaak. Je betaalt een vaste prijs en kunt zowel warme als koude gerechten verwachten. Dit is een perfecte optie wanneer je uit eten gaat met kinderen die niet veel lusten. Zo kunnen zij zelf kiezen wat ze willen eten en is het een perfect uitje voor het hele gezin.

Van de kaart

Daarnaast heb je bij Wok Roermond ook nog een ruime keuze om uit te kiezen op de kaart. Wil jij bijvoorbeeld sushi eten? Dat kan1 Bestel eenvoudig jouw favoriete sushirolls van de kaart. Ook kun je een warme bamihap of nasigerecht kiezen. Geniet van heerlijke wokgerechten. Je kunt de menukaart raadplegen en zelf een gerecht naar keuze laten wokken.

Vriendelijk personeel

Ga jij voor het eerst wokken en weet je niet wat je te wachten staat? Geen probleem, het vriendelijke personeel van Wok Roermond zorgt voor een vriendelijk ontvangst en zorgt voor een geweldige eetbeleving. Heb jij allergieën? Laat dit dan direct weten zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Wil jij ook eens gaan wokken? Kom dan naar Wok Roermond. Dit wokrestaurant heeft een groot buffet waar je onbeperkt van kunt genieten. Daarnaast kun je met een dinercheque ook gebruik maken van de menukaart en een wokgerecht naar keuze bestellen. Geniet van een heerlijk avondje uit in Roermond bij Wok Roermond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10