Restaurant Goeden Dennenoord

Dinerbon Roggel Restaurant Goeden Dennenoord
Adres
Op de Bos 6
6088NA Roggel
Telefoon
0475 491284
Dinerbon Roggel Restaurant Goeden Dennenoord

De Limburgse koffietafel is een waar begrip, net als de heerlijke Limburgse vlaaien die daarbij worden geserveerd. In Roggel ligt het zeer gezellige café-restaurant Goeden Dennenoord. Midden tussen het groen geniet u hier van de echte Limburgse gezelligheid. Overdag komt u er voor een heerlijke kop koffie en thee met een punt verse Limburgse vlaai erbij. Maar ook voor de lunch zijn de tafels al gedekt. In de avonduren bent u van harte welkom voor een heerlijk diner. Uiteraard betaalt u hier met gemak met de Dinerbon of met de Dinercheque.

Met de Dinerbon geniet u bij Goeden Dennenoord bijvoorbeeld van soep van het seizoen, heerlijke salades en diverse andere specialiteiten. Voor de kinderen heeft het restaurant ook lekkernijen op de kaart staan, zoals patat met een lekkere snack. En vergeet de hamburgers niet. Het is ook heel gezellig om in het café of op het terras met vrienden en collega’s te borrelen. Voor de borrel serveert Goeden Dennenoord verschillende hapjes, zoals een kaasplankje, plankje met worst en natuurlijk ontbreken de bitterballen niet. U kunt gemakkelijk meerdere borrelplankjes tegelijk bestellen of geniet gewoon iedere keer weer van iets nieuws. De bieren van Goeden Dennenoord komen van het vat en de goedgevulde wijnkelder biedt ook veel keuze voor de liefhebber.

Restaurant Goeden Dennenoord ligt in het gastvrije en gezellige dorp Roggel, in Midden-Limburg. Het staat bekend om zijn grote markten en om de prachtige kerk. Ook kunt u hier heel mooi wandelen en fietsen. Het grote overdekte terras biedt wandelaars en fietsers een uitrust moment met iets lekkers erbij. Er staan zelfs gezellige picknicktafels, waar vooral kinderen graag plaatsnemen. Ze zijn dan ook ideaal om de lunch aan te nuttigen. Binnen geniet u van een heerlijke huiskamersfeer. Het biedt de mogelijkheid om intiem te dineren, maar ook met het hele gezin of met vrienden en vriendinnen. En bestel ook gerust een lekker drankje aan de houten bar voordat u aan tafel gaat. Bij grote groepen is het goed om dit van te voren aan te kondigen. De chef maakt dan graag een speciaal menu voor u klaar. Uiteraard betaalt u ook dat gemakkelijk met de Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10