Brasserie Schaloen

Dinerbon Schin op Geul Brasserie Schaloen
Adres
Oud Valkenburg 9
6305 AA Schin op Geul
Telefoon
043 - 7115097
Dinerbon Schin op Geul Brasserie Schaloen
Dinerbon Schin op Geul Brasserie Schaloen

In de prachtige Zuid-Limburgse gemeente Valkenburg dat in 1833 al ontdekt werd als toeristenplaats ligt Kasteel Schaloen. In het koetshuis van het kasteel zitten vakantiewoningen en de oude boerderijen zijn omgetoverd tot hotel. In het statige poortgebouw van Kasteel Schaloen is Brasserie Schaloen gevestigd. Wanneer u over de prachtige oprijlaan via een tussenbrug het eiland van het kasteel opkomt is dit restaurant het eerste wat u ziet. Hier kunt u met uw dinerbon terecht voor een kop koffie tijdens een heerlijk dagje fietsen of wandelen in het prachtige landschap, voor een uitgebreide lunch op Limburgse wijze of voor een overheerlijk diner met uitzicht op het mooie kasteel. Brasserie Schaloen is perfect voor gasten die de gezelligheid van Valkenburg willen ervaren en de sfeer van vervlogen tijden willen proeven.

Wij bieden in onze brasserie onder andere een perfect kopje koffie ‘Blanche Dael’ of een huisgemaakte Limburgse vlaai. Voor de lunch staat er bij ons ook van alles op het menu en u kunt ’s avonds van donderdag t/m zondag genieten van ons a la carte menu of van ons wekelijks wisselende driegangen menu. Daarnaast bieden wij nog een grot selectie aan speciale bieren zoals Brand, Affligem, Dubbel Bock, Palm, Kriek, Wieckse Rose en nog veel meer. De wijnen zijn een selectie van de beste wijnen uit Italië en Frankrijk en hierbij serveren wij bijpassende borrelgarnituren.

Hopelijk mogen wij u snel op deze prachtige locatie verwelkomen. Komt u binnenkort eens genieten van de rust en ruimte van Limburg in een historische ambiance. Vergeet uw dinercheque niet!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan