Gasterij Kasteel Terborgh

Dinerbon Schinnen Gasterij Kasteel Terborgh
Adres
Heisterbrug 119
6365 CC Schinnen
Telefoon
046 - 4434962
Dinerbon Schinnen Gasterij Kasteel Terborgh
Dinerbon Schinnen Gasterij Kasteel Terborgh
Dinerbon Schinnen Gasterij Kasteel Terborgh
Dinerbon Schinnen Gasterij Kasteel Terborgh

Betreedt met uw Diner Cadeau Dinerbon eens een echt kasteel; Gasterij Kasteel Terborgh in het pastorale Geleendal te Schinnen. In de delta van de Geleenbeek ligt de ruïne van de oude waterburcht Terborgh. De oorspronkelijke burcht was een woontoren gelegen op de “Motte”, achter het huidige gebouwencomplex. Het tegenwoordige kasteel is in feite de verbouwde voorburcht en hoeve. Nu is dit kasteel nogmaals verbouwd en hier bevindt zich nu een gezellig restaurant. U kunt hier van dinsdag tot en met zondag terecht voor een luxe koffie, biertje van het vat, lekkere lunch met de hele familie of een uitgebreid diner.

Op de kaart van Terborgh staan lekkere verse broodjes, diverse soorten dikke pannenkoeken, heerlijke salades, soepen en smakelijke borrel- en tapashapjes plus natuurlijk Limburgse klassiekers als asperges, zuurvlees en bloedworst. Of zoals ze in Limburg zeggen; ‘breudjes’, ‘sopen’, ‘oet de tuin’, ‘oet de weij’, ‘werm eate’ en heerlijk koud ‘ies’ De koks maken alles voortreffelijk klaar en werken zoveel mogelijk met pure ingrediënten. Daarom is er ook voor de glutenvrije of vegetarische gast genoeg keus aan verantwoorde en smakelijke gerechten.

Het restaurant is knus en gezellig en vanaf april kunt u ook terecht op het terras in het zonnetje, met prachtig uitzicht op het Limburgse landschap. Daarnaast biedt Terborgh nog allerlei arrangementen die heel gezellig kunnen zijn op uw viering of receptie. Zo zijn er verschillende bier-arrangementen en is er een ruimte die u kunt boeken voor grote groepen.

Kom dus gezellig eens lang met uw Dinercheque bij Gasterij Kastel Terborgh, waar vervlogen tijden en de moderne tijd moeiteloos in elkaar overlopen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10