Bistro Biej de tant

Dinerbon Schinveld Bistro Biej de tant
Adres
Jabeekerstraat 12
6451CH Schinveld
Telefoon
06 20325179
Dinerbon Schinveld Bistro Biej de tant

Aan de Bouwbergstraat in Schinveld staat restaurant Bistro Biej de tant. Dit restaurant is een klein en actief familiebedrijf. Bistro Biej de tant ligt in een prachtige omgeving. Rondom het restaurant is er namelijk veel natuur. Hier kunt u heerlijke wandelingen of fietstochten maken en vervolgens de dag afsluiten met uw dinerbon bij Bistro Biej de tant! De trefwoorden van Bistro Biej de tant zijn: sfeer en gezelligheid. Er werkt namelijk een uitstekend team dat altijd vrolijk voor u te werk gaat en er alles aan zal doen om het u naar de zin te maken! De inrichting van Bistro Biej de tant is eenvoudig, maar heel warm en gezellig.

Met uw dinercheque kunt u voor veel verschillende dingen terecht bij Bistro Biej de tant. Het restaurant bied u een ontbijt, lunch, picknicks en diner aan. Alle gerechten die bij Bistro Biej de tant worden bereid zijn vers en van hoge kwaliteit. Dit komt doordat de koks met veel passie en liefde de gerechten klaarmaken en daar ook veel tijd aan besteden. Voor alle categorieën is de keuze uitgebreid, zo is er voor jong en oud genoeg lekkers te eten! Eet een heerlijk eitje als ontbijt, heerlijke broodjes voor de lunch of een heerlijk 3 gangendiner als avondmaal. Het kan allemaal bij Bistro Biej de tant! U kunt natuurlijk ook genoeg heerlijke dranken krijgen voor bij uw gerecht.

Als u met jong en oud naar een goed restaurant wilt, dan is restaurant Bistro Biej de tant een goede optie. Vergeet dan zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10