Schinvelder Hoeve

Dinerbon Schinveld Schinvelder Hoeve
Adres
Brunsummerstraat 65
6415CR Schinveld
Telefoon
045-5272829
Dinerbon Schinveld Schinvelder Hoeve
Dinerbon Schinveld Schinvelder Hoeve

Met uw Dinerbon totaal en op ieder vlak genieten in een rustieke omgeving? Dat kan bij de Schinvelder Hoeve in het Limburgse Schinveld. Schinvelder Hoeve staat ook bekend als Landgoed Huis Heyenhoven. Dit is namelijk de oudste naamvermelding van deze prachtige carréhoeve die al gebouwd werd in 1385. Schinvelder Hoeve biedt door de persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit werkelijk alles wat u zich als particulier of als bedrijf maar kan wensen. Congressen, cursussen, bruiloften, een heerlijk diner in het gezellige restaurant, een luxe high tea met alles erop en eraan, een koel drankje op een van de terrassen of een overnachting in een romantische luxueuze suite; iedereen vindt hier iets van zijn gading.

Dit wordt allemaal ook mogelijk gemaakt door de prachtige ruimtes in deze kasteelboerderij. Zo is er een opvallende entree, een sfeervolle binnenplaats en zijn de gebouwen zeer mooi gerestaureerd met veel oog voor detail. Schinvelder Hoeve ligt daarnaast ook nog eens midden in het groen. Toch is de Hoeve makkelijk te bereiken door de ligging aan de N274, de verbinding tussen Brunssum en Duitsland en de Parkstad ring. Ook de Oostelijke Mijnstreek wordt hier met de Westelijke Mijnstreek verbonden.

De kaart van Schinvelder Hoeve is geïnspireerd op de Frans-Méditerrane keuken. U kunt een heerlijk a la carte menu samenstellen of bijvoorbeeld opteren voor een uitgebreid buffet. Met een dieet of allergie hoeft u zich geen zorgen te maken; de chefs maken met liefde voor u een heerlijk alternatief klaar.

Bij Schinvelder Hoeve bevindt u zich nooit in een alledaagse omgeving, toch zult u zich vanaf minuut één op uw gemak voelen! Komt u snel eens langs met uw Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews