Lo Sole, IJs Lunch & Diner

Dinerbon Sevenum Lo Sole, IJs Lunch & Diner
Adres
Maasbreeseweg 1
5975BL Sevenum
Telefoon
077 467 4919
Dinerbon Sevenum Lo Sole, IJs Lunch & Diner
Dinerbon Sevenum Lo Sole, IJs Lunch & Diner
Dinerbon Sevenum Lo Sole, IJs Lunch & Diner
Dinerbon Sevenum Lo Sole, IJs Lunch & Diner

Aan de Maasbreeseweg 1 in Sevenum vindt u lunchroom en ijssalon Lo Sole. U kunt hier met uw dinerbon terecht voor een gevarieerde lunch of voor een uitgebreid diner. Iedere dinsdag tot en met zondag is de keuken tussen 11:30 en 20:00 geopend en bent u welkom om met uw dinercheque te komen genieten van heerlijke gerechten. De zaak wordt met veel passie en plezier gerund door Inge Groenenwegen en Joep Minten, die er constant mee bezig zijn om de sfeer van deze ijssalon en lunchroom en de kwaliteit van de gerechten steeds weer te verbeteren.

Lo Sole werkt met een ijskaart, een lunchkaart en een dinerkaart. U kunt losse gerechten bestellen van de dinerkaart, maar u kunt ook kiezen voor een keuze drie gangen (lunch) menu’s. Op de dinerkaart staan onder andere een houthakkerssteak van schouderkarbonade omwikkeld met spek die wordt geserveerd met chimichurri salsa en een surf & turf, bestaande uit een pannetje met gewokte gamba’s en biefstukreepjes die zijn gebakken in groene pesto en gemengde wokgroente. Het hoogtepunt van Lo Sole is uiteraard het ijs. Iedere dag staan er maar liefst 28 verschillende soorten ambachtelijk ijs in de vitrine en in totaal kunnen er maar liefst 150 soorten ijs worden gemaakt. Dit ijs wordt in de eigen eiskeuken op ambachtelijke wijze bereid, dus dit wilt u zeker proeven bij uw bezoek met uw dinerbon!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Lo Sole? Kom dan snel eens langs bij ijssalon en lunchroom Lo Sole en vergeet niet om bij uw bezoek uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10