Restaurant De Klaproos

Dinerbon Siebengewald Restaurant De Klaproos
Adres
Nieuweweg 16
5853AP Siebengewald
Telefoon
0485 442968
Dinerbon Siebengewald Restaurant De Klaproos

Wees welkom bij Restaurant De Klaproos in Siebengewald, vlakbij de Duitse grens. Bij dit multifunctionele centrum kunt u heerlijk eten met vrienden of familie, kleine groepen en grote groepen. U bent hier van harte welkom voor een gezellige lunch of diner met uw dinerbon of dinercheque.

Restaurant De Klaproos is een populair restaurant bij zowel Nederlanders als Duitsers vanwege zijn gunstige ligging bij de grens en toegankelijke kaart. Verwacht bij ons klassiekers zoals lekkere schnitzels en cordon bleus met verse friet en groenten uit de streek of huisgemaakte tomaten- en groentesoep. En dat allemaal in een gezellige en huiselijk sfeer. Ons restaurant is tot stand gekomen nadat de gemeenschap van Siebengewald vond dat een gebouw aan het verloederen was. Dit is helemaal opgeknapt en nu is het een multifunctioneel centrum geworden waar u heerlijk kunt lunchen en dineren maar onze ruimte is ook zeer geschikt voor bruiloften, feesten en partijen. Iedereen is zeer trots op het eindresultaat en op de vele activiteiten die hier nu gehouden worden.

Kom gezellig bij ons langs met uw dinerbon of dinercheque. U wordt met open armen ontvangen en kan het beste van de Nederlandse en Duitse keuken verwachten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10